POVUČEN "ASTROWORLD" DOKUMENTARAC: Njegovo objavljivanje je PODIGLO BURU
Travis Skot, Foto: Profimedia

travis skot

POVUČEN "ASTROWORLD" DOKUMENTARAC: Njegovo objavljivanje je PODIGLO BURU

Nekoliko korisnika na Tviteru je ocenilo objavljivanje dokumentarca kao ,,bezosećajno"

Objavljeno:

Pretplatnička video platforma Hulu je povukla 50-minutni dokumentarac koji je prikazivao tragične incidente na ovogodišnjem Astroworld festivalu Travisa Skota. Specijal koji je nosio naziv ,,Astroworld: Concert From Hell" (,,Astrovrld: Koncert iz pakla"), bio je objavljen na platformi u sredu i povučen je u četvrtak (2. decembra) kako bi se ,,izbegla konfuzija", navodi Hulu zvaničnik u izjavi.

Specijal je i dalje dostupan na veb sajtu ABC13, gde se mogu videti detalji istraživačkog dokumentarca koji bliže zagleda festival i otkriva ,,Šta se zaista desilo - od haosa na kapiji satima pred koncert, do nesreća koju je pretrpela publika, i deset žrtava koje se nikada nisu vratile kući."

,,Astroworld" je bio vatrena tema na društvenim mrežama u sredu uveče kada je Hulu objavio specijal. Nekoliko korisnika na Tviteru je ocenilo objavljivanje dokumentarca kao ,,bezosećajno", s obzirom da se smrtonosni festival dogodio pre manje od mesec dana i da neke porodice nisu još ni uspele da sahrane svoje najbliže koje su izgubile tokom događaja.

Skoro mesec dana nakon festivala, Skot i poducenti festivala Lajv Nejšn bore se sa 250 optužbi zbog ,,Astroworld-a". Od srede, slučajevi pokazuju da postoji preko 850 zasebnih ljudi koji tvrde da su poveđeni ili da su izgubili najbliže, i traže naknadu u milijardama.

Bonus video:

26:00

CENTRALNI DNEVNIK 03.12.2021.

(Espreso/Billboard)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.