ON JE BIO SLOBODINA VELIKA LJUBAV PRE VOJINA: Poznata faca danas je u BRAKU sa KOLEGINICOM naše glumice!
Foto: Aleksandar Jovanović

GDE JE I ŠTA RADI

ON JE BIO SLOBODINA VELIKA LJUBAV PRE VOJINA: Poznata faca danas je u BRAKU sa KOLEGINICOM naše glumice!

Mnogi ne znaju ovo!

Objavljeno:

Glumački par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković u braku su od 2008. godine i važe za jedan od najskladnijih parova naše javne scene.

Budući da oboje drže do svoje privatnosti i ne iznose detalje o svom životu za medije, o njima se van scene ne zna mnogo, a tako je od početka njihovih karijera, pa mnogi nisu znali da je Sloboda nekada davno bila u ljubavnoj vezi s režiserom Jugom Radivojevićem.

- Izuzetno cenim Slobodu, bili smo u lepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija. Ja volim žene, u svakom smislu, a naročito glumice, jer znam koliko je to težak i zahtevan posao, naročito ako se glumica ostvaruje i kao majka. Moja majka, žena, sestra, sve su glumice, i moguće je da sam često bio upućen baš na žene iz branše jer nisam imao vremena da se družim sa nekim drugima - istakao je on.

Zanimljivo, pre nego što je bio u vezi sa Slobodom, Jug je ljubio njenu koleginicu Milenu Vasić, s kojom je potom raskinuo, da bi se mnogo godina kasnije ponovo zaljubili i venčali.

Što se tiče Slobode i Vojina, oni se, baš kao Milena i Jug, često navode kao primer prave ljubavi i skladnog braka među javnim ličnostima, a u retkim prilikama kada su pričali o svojoj intimi glumac se prisetio prvog susreta sa Slobodom, koji se dogodio godinama pre nego što su stupili u vezu.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.