PO PRVI PUT VIDIMO! Ovo su BLIZANCI omiljene glumice: Vešto ih je krila sve do sad! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram/juliaroberts

divno!

PO PRVI PUT VIDIMO! Ovo su BLIZANCI omiljene glumice: Vešto ih je krila sve do sad! (FOTO)

Pljušte lajkovi i komentari!

Objavljeno:

Džulija Roberts objavila je na Instagramu do sada neviđenu fotografiju sa svojim blizancima koje retko pokazuje u javnosti.

Jedna od omiljenih holivudskih glumica i vlasnica neodoljivog osmeha Džulija Roberts objavila je na društvenim mrežama retku fotografiju svojih blizanaca koje je dobila s današnjim suprugom Denijem Moderom i to povodom njihovog 17. rođendana.

Naša omiljena 54-godišnja glumica na profilu na Instagramu podelila je fotografiju na kojoj pozira s Hazel Patricijom i Finijasom Finom Valterom dok su bili bebe, a čije privatne živote drži inače podalje od javnosti i o njima se malo toga zna.

Hazel se tek u junu ove godine prvi put pojavila na crvenom tepihu i to u Kanu na premijeri filma “Flag Day” na koju je stigla u društvu oca.

Daniel i Džulija su pred oltar stali 2002. godine, a nedavno su proslavili 19. godišnju braka te je takođe obeležili i na društvenim mrežama, gde su objavili zajedničke fotografije.

Džulija roberts
foto: Print Screen Youtube/MsMojo

Poslednjih nekoliko meseci počele su kružiti glasine o tome da je par pred razvodom, no Džulija i Daniel su medijima ispričali kako su to samo tračevi na koje ne obraćaju pažnju. Ipak, o svemu su razgovarali sa svojom decom jer ne žele da oni steknu krivi utisak, a već su odavno deci objasnili da postoji mogućnost kako će se slična šuškanja ponavljati, s obzirom na to da su oboje slavne osobe.

Par osim Hazel i Finijasa deli i 14-godišnjeg sina Henrija Daniela koji se takođe retko kada pojavljuje u javnosti, prenosi Azra.ba.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.