NEVEROVATNA PRIČA: Pronađena KREDITNA KARTICA sa imenom POZNATOG GLUMCA, morala je i POLICIJA da se OGLASI!
Harison Ford, Foto: Profimedia

hit

NEVEROVATNA PRIČA: Pronađena KREDITNA KARTICA sa imenom POZNATOG GLUMCA, morala je i POLICIJA da se OGLASI!

Zvezda Indiana Jonesa (79) trenutno snima najnoviji nastavak Indiane Jonesa

Objavljeno: 23:35h

Policajci sicilijanskog letovališta Mondella bili su u neverici kada im je muškarac iz Palerma predao izgubljenu kreditnu karticu na kojoj je pisalo - Harrison Ford.

Srećom po američkog glumca odlučili su istražiti gubitak kartice. Zvezda Indiana Jonesa (79) trenutno snima najnoviji nastavak Indiane Jonesa na Siciliji i zaista je izgubio kreditnu karticu, objavila je policija Mondella u subotu na Facebooku. Američki glumac u četvrtak je odabrao letovalište Mondello da bi tu proveo nekoliko sati u pauzama od napornog snimanja. No glumca su odmah okružili brojni obožavatelji zbog čega je potražio sklonište u jednome klubu u mestu, a u strci koja je nastala izgubio je kreditnu karticu. Dokument je pronašao muškarac iz Palerma te ga je odmah predao policiji.

U roku od nekoliko minuta policajci su uspeli da pronađu vlasnika, a stvarno se radilo o Harrisonu Fordu. Slavni glumac je bio u klubu u koji se 'sakrio' od nasrtljivih obožavatelja, a prisutni kažu da je bio ugodno iznenađen brzinom kojom mu je vraćena kartica te da mu je laknulo. U znak zahvale pozirao je s trojicom policajaca koji su mu dostavili kreditnu karticu.

(Espreso/Vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.