UČITELJICU SABINU (28) PRONAŠLI MRTVU U PARKU: Policija privela osumnjičenog pa ga pustila, nemaju dokaza!
Sabina Nesa, Foto: Met Police

TRAGEDIJA

UČITELJICU SABINU (28) PRONAŠLI MRTVU U PARKU: Policija privela osumnjičenog pa ga pustila, nemaju dokaza!

Glavni policijski nadzornik Trevor Lavri opisao je ubistvo kao šokantan incident i rekao da će sledećih nekoliko dana oko parka biti nekoliko policijskih patrola

Objavljeno:

Sabinu Nesu (28) u Katfordu pronašli su mrtvu 17. septembra u parku Kator u južnom Londonu, piše BBC.

Neslužbeno stoji da ju je osumnjičeni muškarac u 40-ima napao oko 20:30 sati pa je uhapšen zbog mogućeg ubostva, ali je ubrzo pušten jer nemaju dovoljno čvrste dokaze da ga ostave u pritvoru i podignu optužnicu.

Pozivajući se na svedoke, glavni detektivski inspektor Džo Gariti je potvrdio navedeno i dodao da ju je napadač ubio u vreme kada ljudi šetaju pse i vežbaju u parku.

Direktorka osnovne škole Rušej Grin u kojoj je Nessa radila, Lisa Viliams, istaknula je da je Nesa bila odlična učiteljica, a nastavnici i učenici su šokirani Sabininom tragičnom smrću.

- Bile je odlična učiteljica, bila je draga, brižna i u potpunosti predana učenicima - rekla je i dodala da je ispred nje bio dug život i da je ovaj slučaj jako tužan.

Policija je pozvala sve koji su videli nekoga da luta i ponaša se sumnjivo i žurno napušta to područje da se javi sa informacijama.

Glavni policijski nadzornik Trevor Lavri opisao je ubistvo kao šokantan incident i rekao da će sledećih nekoliko dana oko parka biti nekoliko policijskih patrola.

- Naše misli su s Sabininom porodicom. Pružamo im podršku dok rešavamo ovaj šokantan slučaj - rekao je.

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.