UČENIK ISPRAVIO PUTINA NA ČASU ISTORIJE: Odmah je usledilo OVO!
Vladimir Putin, Foto: Profimedia

HRABROST

UČENIK ISPRAVIO PUTINA NA ČASU ISTORIJE: Odmah je usledilo OVO!

Incident u sredu, prvog školskog dana nakon letnih praznika u Rusiji, izazvao je odjek u zemlji i naveo portparola Kremlja Dmitrija Peskova da se oglasi

Objavljeno:

Kritičari Kremlja u četvrtak su pozdravili hrabrog učenika koji je odvažno ispravio ruskog predsednika Vladimira Putina koji je izneo pogrešnu činjenicu pred decom na času istorije.

Petar Veliki (1675-1725) nije se borio u Sedmogodišnjem ratu, već u Velikom severnom ratu koji je trajao 21 godinu, rekao je dečak Putinu.

Ruski lider se zahvalio dečaku na ispravki, ali je učenika direktor škole opomenuo zbog "određene drskosti", prenose mediji.

Mediji koji krititikuju Kremlj i opozicioni političari pohvalili su učenikovu smelost.

Kira Jarmuš, portparolka zatvorenog disidenta Alekseja Navaljnoga, kritizirala je ravnatelja koji vjeruje da škola ne treba podučavati činjenice, već "pokornost i servilnost".

Incident u sredu, prvog školskog dana nakon letnih praznika u Rusiji, izazvao je odjek u zemlji i naveo portparola Kremlja Dmitrija Peskova da se oglasi.

-To nije bilo drsko. Nipošto se ne slažemo sa direktorem škole, rekao je i dodao da se "nada da učenik naknadno neće biti kažnjen".

Bonus video:

00:30

I TO NA RUSKOM! Suzana Mančić OPET ČESTITALA Putinu rođendan! Zbog njene poruke svi su UMRLI od SMEHA (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.