ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE OPTUŽENA ZA VIŠE OD 30 TAČAKA ZA SEKSUALNI NAPAD: Džeremi se ponovo izjasnio da nije KRIV
Ron Džeremi, Foto: Profimedia

LOS ANĐELES

ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE OPTUŽENA ZA VIŠE OD 30 TAČAKA ZA SEKSUALNI NAPAD: Džeremi se ponovo izjasnio da nije KRIV

Zvezda filmova za odrasle optužena je za više od 30 tačaka seksualnog zlostavljanja protiv 21 žrtve iz 1996. godine

Objavljeno:

Ron Džeremi se suočava sa sve većim pravnim problemima jer se optužbe seksualnog zlostavljanja protiv njega i dalje povećavaju.

67-godišnja zvezda filmova za odrasle optužena je za više od 30 tačaka seksualnog zlostavljanja protiv 21 žrtve iz 1996. godine. Navodne žrtve su u uzrastu od 15 do 51 godine.

Džeremi se u sredu pojavio na sudu u Los Anđelesu gde se izjasnio da nije kriv po 12 tačaka prisilnog silovanja, sedam tačaka prisilne oralne kopulacije, šest tačaka seksualnog uznemiravanja uz obuzdavanje, četiri tačke seksualnog prodora stranim predmetom, dve tačke seksualnog odnosa penetracije u nesvesno ili uspavano lice i po jedan račun za svaki nepristojan čin nad detetom mlađim od 14 ili 15 godina, sodomija upotrebom sile i napadom sa namerom da se počini silovanje.

"Prečesto preživeli seskualni napad trpe u izolaciji", rekao je okružni tužilac u Los Anđelesu, Džordž Gaskon u saopštenju. "Moramo osigurati da preživeli imaju sve mogućnosti koje mogu da pomognu u oporavku, uključujući i uslugu za lečenje trauma i podršku da prijave takve zločine".

Yahoo Entertainment se obratio Džeremijevom advokatu za komentar, ali nije odmah dobio odgovor.

Džeremi je uhapšen u junu 2020. godine i optužen za više tačaka seksualnog napada. On se izjasnio da nije kriv. Džeremi je u oktobru 2020. godine dodatno optužen i ponove se izjasnio da nije kriv. Slučaj je ostao pod istragom i sve više žena se javilo o njegovom navodnom zlostavljanju u periodu od 23 godine.

Optužbe o seksualnom nedoličnom ponašanju protiv Džeremija pričale su se godinama pre njegovog hapšenja, ali su se pojačale usred ere #MeToo. Više puta je ponavljao da je nevin.

Džeremi je pred sudom za održavanje pretpretresne konferencije 12. oktobra. On ostaje iza rešetaka jer nije mogao da položi kauciju od 6,6 miliona dolara.

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/yahoo.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.