"LEŽIM KRAJ NJE, IMA 35 GODINA I U MRTVAČKOM JE SANDUKU": Stravična ispovest udovca šokiraće vas
Foto: Facebook

tuga

"LEŽIM KRAJ NJE, IMA 35 GODINA I U MRTVAČKOM JE SANDUKU": Stravična ispovest udovca šokiraće vas

Samantha je rodila devojčicu Eviegrace koju nikada nije primila u ruke. Josh je u objavi na Facebooku istaknuo da će učiniti sve da malena Eviegrace zna sve o majci koju nikada nije imala priliku upoznati

Objavljeno: 09:19h

Učiniću sve da malena Eviegrace zna sve o majci koju nikada nije imala priliku upoznati, napisao je očajan Josh Willis, suprug preminule 35-godišnje Samanthe Willis koja se u trudnoći zarazila koronavirusom i nedugo nakon poroda kćeri umrla.

Slučaj je potresao Irsku

- Danas je najgori dan u mom životu. Izgubio sam Samanthu, ljubav svog života, zbog Kovida-19. Samantha se snažno borila poslednjih 16 dana, ali jednostavno nije izdržala. Trudila se najbolje što može da dođe doma svojoj porodici i prekrasnoj deci. Nedugo nakon 12 sati mirno je preminula na odelu intenzivne nege u Altnagelvin bolnici. Moja majka, dvoje dece i ja smo bili uz nju tada. Nije bila u boli i mirno je otišla u smrt - napisao je njen suprug Josh Willis na Facebooku.

Samantha je rodila devojčicu Eviegrace koju nikada nije primila u ruke. Josh je u objavi na Facebooku istaknuo da će učiniti sve da malena Eviegrace zna sve o majci koju nikada nije imala priliku upoznati.

- Sve što želim je učiniti Samanthu ponosnom. Siguran sam da me sad promatra i da je ponosna kako se držimo. I mi smo ponosni na nju, bila je divna, voljena i briža, naš heroj poslednjih nekoliko nedelja. Ona je sad naš anđeo čuvar i ostaće u našim srcima i mislima zauvek - napisao je u emotivnoj objavi Josh.

Umrla od korone
foto: Facebook

- Mirno spavaj, kraljice moja, volim te - zaključio je Josh u objavi i pohvalio medicinski tim u Altnagelvin bolnici.

S bolešću se borila 16 dana u bolnici Altnagelvin u Derryju, Irskoj. Preminula je u petak, a njen suprug na svom poslovnom Twitteru profilu je napisao da je četvrtak i petak proveo s njom na bolničkom odelu intenzivne nege.

- Sve je stvarno. Brojke su stvarne. Vakcinišite se kako ne bi morali prolaziti kroz ovo što mi moramo. Dok ovo pišem, ležim kraj nje. Ona ima 35 godina, nije vakcinisana i u mrtvačkom je sanduku - napisao je Josh u Twittu.

Josh i Samantha venčali su se u crkvi pre dve godine i zajedno imaju četvero dece u dobi od četiri, 14 i 17 godina, dok najmlađa ima tek dve nedelje.

Na njenom pogrebu krstili su i njenu kćer, rođenu dve nedelje pre.

- Drago mi je da sam uspeo to izdržati na sprovodu, uprkos svim okolnostima. Možda se nije mogla obući, držati kćer, pozirati za fotografije i raditi sve uobičajene stvari koje dolaze s krštenjem, ali mogla je biti tamo i to je bio najvažniji deo. Nadam se da će biti ponosna kao što sam i ja na nju.

Zbog velikog broja slučajeva u Irskoj, tamošnji ministar zdravstva Robin Swann u petak je pozvao ljude na vakcinaciju.

- Delta virus uzima danak u Irskoj i od vitalnog je značaja da se vakciniše što više naših građana - rekao je.

(Espreso/ 24 sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.