POPULARNA STRANICA ZA ODRASLE NAJAVILA ZABRANU EKSPLICITNOG SADRŽAJA: Fanovi pronašli utočište u drugoj stranici!
Ilustracija, Foto: Profimedia

INTERNET BRUJI O OVOME

POPULARNA STRANICA ZA ODRASLE NAJAVILA ZABRANU EKSPLICITNOG SADRŽAJA: Fanovi pronašli utočište u drugoj stranici!

Nakon vesti da OnlyFans od jeseni zabranjuje seksualno eksplicitan sadržaj, veliki broj korisnika je izrazio svoje nezadovoljstvo

Objavljeno:

Nakon što je popularna stranica za odrasle "OnlyFans", koja broji više od 130 miliona korisnika, najavila da će od ove jeseni zabraniti seksualno eksplicitan sadržaj, sve više korisnika počelo je da otvara naloge na sličnoj, 18+ stranici, "Fansly", piše Unilad.

"Radimo na proverama korisnika, jer sada beležimo otvaranja 4.000 novih naloga po satu. Provere traju oko jedan dan, a kad je potrebna komunikacija s korisničkom podrškom, onda čak i duže. Proširenje našeg tima za sada je prioritet broj jedan", napisali su iz kompanije na Tviteru.

"Fansly" stranica sebe opisuje kao "besplatnu stranicu plaćenu od kreatora za kreatore", na kojoj korisnici mogu da komuniciraju s drugim korisnicima, prodavajući im sadržaj, a takođe se mogu pretplatiti i za usluge kreatora.

Uprkos činjenici da sada beleže veću potražnju nego ikad, predstojećim uklanjanjem seksualno eksplicitnog sadržaja s "OnlyFansa" nisu zadovoljni.

"Iskreno se nadamo da vesti o OnlyFansu nisu istinite. Kreatori koji gube prihod i bazu pretplatnika...To je grozno."

"Želimo da rastemo, jer je naša veb stranica sadržajno bogatija, sigurnija i ima bolju podršku, a ne zato što su kreatori sa OnlyFansa prisiljeni da je koriste", napisali su iz kompanije.

Podsetimo, nakon vesti da OnlyFans od jeseni zabranjuje seksualno eksplicitan sadržaj, veliki broj korisnika je izrazio svoje nezadovoljstvo.

"OnlyFans zabranjuje eksplicitan sadržaj? Ljudi ne posećuju stranicu da bi gledali kuvanje ili neki reklamni materijal. To je napad na ljude koji tamo zarađuju, a šta je razlog tome?" samo je jedan od komentara.

Bonus video:

01:19

ŽRTVA NIKAD NIJE KRIVA! Psihoterapeut Aleksandra Đurić o zlostavljenima: U patrijarhalnim sredinama žrve se omalovažavaju!

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.