OGLASILA SE BELA KUĆA: Bajden sa Putinom razgovarao o 1 bitnoj stvari, tražio akciju RUSIJE po tom pitanju!
Džo Bajden i Vladimir Putin, Foto: Profimedia

ZAJEDNIČKI RAD

OGLASILA SE BELA KUĆA: Bajden sa Putinom razgovarao o 1 bitnoj stvari, tražio akciju RUSIJE po tom pitanju!

Bajden je takođe je razgovarao sa predsednikom Putinom o tekućim ransomvare napadima kriminalaca sa sedištem u Rusiji koji su uticali na Sjedinjene Države i druge zemlje širom sveta

Objavljeno: 19:20h

Tokom razgovora predsednika SAD Džo Bajden sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom pohvaljen je zajednički rad njihovih timova nakon Samita SAD i Rusije koji je doveo do jednoglasnog obnavljanja prekogranične humanitarne pomoći Siriji danas u Savetu bezbednosti UN.

Bajden je takođe je razgovarao sa predsednikom Putinom o tekućim ransomvare napadima kriminalaca sa sedištem u Rusiji koji su uticali na Sjedinjene Države i druge zemlje širom sveta.

On je naglasio potrebu da Rusija preduzme mere za ometanje grupa otkupljivača koje deluju u Rusiji i naglasio da je posvećen kontinuiranom angažovanju na široj pretnji koju predstavlja ransomver. Bajden je ponovio je da će Sjedinjene Države preduzeti sve neophodne mere da odbrane svoj narod i svoju kritičnu infrastrukturu suočene sa ovim stalnim izazovom, kaže se u saopštenju Bele kuće.

Bonus video:

00:45

Espreso redakcija bira pobednika Zadruge 4!

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.