POLICAJKA IMALA ODNOS SA ZATVORENIKOM? Gledalo ih 11 čuvara, a onda joj je pala na um NOVA IDEJA!
Zatvor, Foto: Vladimir Sporčić, Ilustracija

au

POLICAJKA IMALA ODNOS SA ZATVORENIKOM? Gledalo ih 11 čuvara, a onda joj je pala na um NOVA IDEJA!

Njen odnos sa neimenovanom zatovrenikom gledalo je čak 11 čuvara, izvestio je lokalni medij The Frenco Bee

Objavljeno: 14:48h

Američka službenica za popravne kazne Tina Gonzales (26) uhapšena je i zatvorena zbog sumnje da je imala s*ksualni odnos sa zatvorenikom u zatvoru Fresno u Kaliforniji.

Kako navode lokalni mediji, ona je optužena još u maju prošle godine, a kako se navodi, kriva je za to što je “pocepala uniformu između nogu” kako bi lakše i brže mogla da ima odnose na radnom mestu.

Njen odnos sa neimenovanom zatovrenikom gledalo je čak 11 čuvara, izvestio je lokalni medij The Frenco Bee.

Njen bivši šef Stiv Mektomas rekao je da je za 26 godina rada u zatvoru video mnogo ogavnih stvari, ali da ovako nešto u režiji policijskog službenika prvi put vidi.

– Tina Gonzales je više od tri godine radila kao korektivni službenik, a takođe se i “hvalila” svojim nedelima za vreme službe. To je nešto što samo razvratni um može da smisli. Izdala nas je i pljunula na zakletvu koju je položila – naveo je Mektomas.

Otkriveno je takođe da je Tina dotičnog zatvorenika snabdevala žiletima i mobilnim telefonom, a redovno bi ga upozoravala kada će njegova ćelija biti pretresana.

Ona se izjasnila krivom za s*ksualne aktivnosti, kao i za posedovanje alkohola, opijata i mobilnog telefona koji je u aprilu prošle godine dala zatvoreniku.

Tina Gonzales će iza rešetaka provesti sedam meseci, dok će dve godine biti na uslovnoj slobodi.

Sudija joj nije izrekao maksimalnu predviđenu kaznu za ovo krivično delo od tri godine i osam meseci zatovra, jer je imao u vidu njeno rano priznanje krivice, pa joj je to uzeo kao olakšavajuću okolnost.

Bonus video:

01:27

ADVOKAT SIMIĆ: Za ova dela može da se tereti S.B. iz Petnice

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.