PUTIN SE OBRATIO LUKAŠENKU, SVE JE JAVNO: Spominjao je VELIKU RATNU POBEDU
Vladimir Putin i Aleksandar Lukašenko, Foto: Printscreen/Youtube

rekao je

PUTIN SE OBRATIO LUKAŠENKU, SVE JE JAVNO: Spominjao je VELIKU RATNU POBEDU

Ruski predsednik je istakao da 3. jul koji Belorusija obeležava kao nacionalni Dan nezavisnosti predstavlja prelomni trenutak u istoriji Beloruije, ističući da je "oslobođenje Minska od nacističkih okupatora jedna od najvažnijih pobeda ostvarenih u Velikom patriotskom ratu"

Objavljeno: 17:48h

Rusija i Belorusija će nastaviti da rade zajednički na jačanju odnosa i konstruktivne bilateralne saradnje, naveo je ruski predsednik Vladimir Putin u telegramu beloruskom kolegi Aleksandru Lukašenku povodom nacionalnog praznika te zemlje.

- Putin je izrazio uverenje da će Rusija i Belorusija nastaviti da jačaju savezničke odnose, konstruktivnu bilateralnu saradnju u svim oblastima putem zajedničkih napora na promociji uzajamno korisnih procesa integracija u evroazijskom prostoru - navedeno je telegramu, prenela je pres služba Kremlja.

Kako navodi Tas s, ruski predsednik je istakao da 3. jul koji Belorusija obeležava kao nacionalni Dan nezavisnosti predstavlja prelomni trenutak u istoriji Beloruije, ističući da je "oslobođenje Minska od nacističkih okupatora jedna od najvažnijih pobeda ostvarenih u Velikom patriotskom ratu".

Bonus video:

01:49

Politički analitičar o ulozi Makrona u procesu pregovora Beograda i Prištine

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.