Druga debata kandidata za predsednika SAD:  Dobro je da nisi predsednik! Tramp: Da, jer bi bila u zatvoru!
Foto: Reuter

I kod njih cirkus

Druga debata kandidata za predsednika SAD: Dobro je da nisi predsednik! Tramp: Da, jer bi bila u zatvoru!

I drugo sukobljavanje kandidata proteklo u međusobnom optuživanju
Objavljeno: 10:52h
foto: Reuters

Ona je rekla kako je možda "Tramp izrekao neke loše reči, ali Bil Klinton me je silovao, a Hilari Klinton mi je pretila. Mislim da se to ne može porediti".

U video snimku En-Bi-Sija (NBC) od pre 11 godina, Tramp se hvali načinom na koji osvaja žene koje ga privlače, tehnikama bliskim seksualnom zlostavljanju.

- Kad si zvezda, puste te da radiš šta hoćeš. Možeš učiniti sve - tvrdi on koristeći vrlo prostačku reč za žene..

Nekoliko uglednih republikanaca zbog toga je povuklo svoju podršku Trampu.

Kada se radi o pitanju elektroničke pošte, odnosno mejlova Hilari Klinton i korišćenju privatnog mejla dok je bila američka državna sekretarka, ona je rekla da je to bila greška ali je naglasila da nikakav poverljivi materijal nije završio zbog toga u pogrešnim rukama.

Tramp je rekao da će ako bude izabran imenovati posebnog tužitelja kako bi sproveo istragu o Klintonovoj jer je ona dovela u opasnost nacionalnu bezbednost.

foto: Reuters

- Dobro je da neko s temperamentom poput Donalda Trampa nije zadužen za sprovođenje zakona u našoj zemlji - rekla je Klinton, našta joj je Tramp odgovorio: "Jer biste bili u zatvoru".

- Treba da vas je sramota - rekao joj je Tramp, ali mu je Klinton odgovorila da on zanemaruje činjenice da su mu gotovo svi republikanci okrenuli leđa.

- Republikanci vas ostavljaju - kazala mu je.

(Espreso.co.rs / Alo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.