PROCURELI DETALJI IZVEŠTAJA AMERIČKIH TAJNIH SLUŽBI O NLO: Definitivno je odbačena 1 mogućnost, sad se pominje KINA
Niko ne zna šta je, Foto: Printscreen/Youtube

UZBUDLJIVO

PROCURELI DETALJI IZVEŠTAJA AMERIČKIH TAJNIH SLUŽBI O NLO: Definitivno je odbačena 1 mogućnost, sad se pominje KINA

Neki od ovih fenomena bi mogli imati veze sa eksperimentalnom tehnologijom političkih rivala

Objavljeno:

Zvaničnici američke obaveštajne službe nisu pronašli bilo kakve dokaze o tome da su desetine neidentifikovanih letećih objekata koje su susreili ili snimili piloti američke avijacije vanzemaljskog porekla, zaključak je iz vladinog izveštaja čije delove je objavio Njujork Tajms.

Uprkos ovom zaključku, ovaj dugo čekani izveštaj ne donosi objašnjenje za desetine i desetine susreta sa NLO, i ne odbacuje potpuno teoriju da je reč o vanzemaljskim objektima. Njujork tajms, citirajući osobe koje su upoznate sa zaključcima, piše da su zvaničnici utvrdili da NLO nemaju veze sa naprednom tehnologijom koju testiraju američka vlada ili vojska, što je zaključak koji će ugasiti teorije da je reč o tajnom programu Pentagona.

Ali zvaničnici jesu napomenuli da bi neki od ovih fenomena mogli imati veze sa eksperimentalnom tehnologijom političkih rivala, kao što su Rusija i Kina, i da su moguće "hipersonični uređaji".

Deklasifikovana verzija ovog izveštaja trebalo bi da bude objavljena do 25. juna, mada će imati i dodatak koji će biti klasifikovan, piše Nujork Tajms. Zvaničnici upoznati sa istragom kažu da će mnoga pitanja ostati i dalje bez odgovora, i da istraživači nisu pronašli dobre odgovore na pitanje kako objasniti susrete pilota sa NLO, od kojih su neki leteli neverovatnim brzinama na visini od 10.000 metara.

U izveštaju se nalaze detalji više od 120 incidenata koje su dokumentovali piloti Mornarice u poslednjih 20 godina, a naglasak je na tome koliko je teško razumeti ponašanje ovih objekata, za koje piloti kažu da mogu da ubrzaju ili promene pravac kretanja na neobjašnjiv način.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/HuffPost)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.