TRUDNICA I BEBA PREMINULE NAKON ŠTO IH JE UDARIO AUTOMOBIL: Nije im bilo spasa
Ilustracija, Foto: Profimedia

tuga

TRUDNICA I BEBA PREMINULE NAKON ŠTO IH JE UDARIO AUTOMOBIL: Nije im bilo spasa

U toku je istraga, a policijski službenici pozvali su sve koji imaju bilo kakve informacije i snimke nemilog događaja da se jave u policijsku stanicu u Northemptonu

Objavljeno:

Trudnica u Northemptonu u Velikoj Britaniji preminula je kada je na nju naleteo automobil koji se kretao neprilagođenom brzinom.

Nesrećnu ženu koja je bila u šestom mesecu trudnoće udario je automobil u Northemptonu dok je na raskrsnici prelazila ulicu. Hitna pomoć je ubrzo došla na lice mesta i lekari su dali sve od sebe da spasu ženu i njenu bebu. Ona je prevezena u bolnicu, međutim uz sve napore lekara, njoj i bebi na žalost nije bilo spasa.

Vozaču je određen pritvor, a na teret mu se stavlja ubistvo trudnice koje je posledica neprilagođene brzine. U toku je istraga, a policijski službenici pozvali su sve koji imaju bilo kakve informacije i snimke nemilog događaja da se jave u policijsku stanicu u Northemptonu, prenosi Mirror.

- Hitne službe pozvane su nešto posle 14 časova i javljeno je da je trudnicu koja je bila u svojstvu pešaka. Žena je bila u šestom mesecu trudnoće. Vozač (31) zadržan je u pritvoru i protiv njega je pokrenut postupak- navodi se u saopštenju policije.

Bonus video:

03:01

ESPRESO ANKETA: Šta Beograd misli o Evroviziji i ovogodišnjem pobedniku!

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.