"OVO JE CENA RATA"! Na naslovnoj strani izraelskih novina PORTRETI UBIJENE DECE u poslednjim sukobima (FOTO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

TUGA DO NEBA!

"OVO JE CENA RATA"! Na naslovnoj strani izraelskih novina PORTRETI UBIJENE DECE u poslednjim sukobima (FOTO)

Ukupno su u izraelskom bombardovanju ubijena 254 Palestinca, navodi ministarstvo zdravstva Gaze, a četvrtina poginulih su deca

Objavljeno:

Na naslovnoj strani izraelskih dnevnih novina Haarec objavljene su fotografije 67 palestinske dece i tinejdžera koji su izgubili život u poslednjim sukobima između Izraela i Pojasa Gaze.

"Ovo je cena rata", piše na naslovnoj strani lista uz portrete ubijenih. Te dnevne novine, najstarije u Izraelu, u saradnji s Njujork Tajmsom objavile su fotografije, godišta i priče žrtava koje su imale između šest meseci i 17 godina.

Ukupno su u izraelskom bombardovanju ubijena 254 Palestinca, navodi ministarstvo zdravstva Gaze, a četvrtina poginulih su deca, prenosi portal Index.hr.

Haarec je priče o ubijenima objavio manje od nedelju dana nakon što je na snagu stupilo primirje kojim je završena poslednja eskalacija sukoba između Palestinaca i Izraela, a u vreme dok u Izraelu traje politička kriza zbog četvrtog neuspelog pokušaja premijera Benjamina Netanijahua da formira vladu u poslednje dve godine.

Izraelska vojska objavila je da je određen broj dece poginule u Gazi ubijen "pogrešno usmerenim raketama palestinskih ekstremista". U Izraelu je u najnovijem sukobu ubijeno 13 ljudi, uključujući 5-godišnje dete i 16-godišnjaka.

Bonus video:

09:43

TAKI ISKRENO ZA ESPRESO O MAJINOM NERVNOM SLOMU I VEZI SA NATAŠOM MOSKVOM!!

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.