Tramp je manijak, Hilari je slabić! Prštalo i na debati kandidata za potpredsednike SAD (VIDEO)
Foto: Reuters

Republikanac ga preslišao

Tramp je manijak, Hilari je slabić! Prštalo i na debati kandidata za potpredsednike SAD (VIDEO)

Kandidati za potpredsednika SAD, demokratski senator iz Virdžinije Tim Kejn i republikanski guverner iz Indijane Majk Pens sukobili su se o nizu pitanja - od abortusa do Rusije, u svojoj prvoj i jedinoj televizijskoj debati pred predsedničke izbore u novembru
Objavljeno: 13:14h

Pens, Trampov "broj dva" u predsedničkoj trci, rekao je da bi Putin poštovao Trampa zbog njegove snage. On je dodao da je "mali i siledžijski lider Rusije bio jači na svetskoj pozornici od sadašnje američke administracije i to su bolne činjenice".

foto: Reuters

Rekao je da to ne znači odobravanje Putina već da se time ukazuje na "slabo i nepouzdano vođstvo Hilari Klinton i Baraka Obame". Pensov cilj je bio da ohrabri republikance koji su se uspaničili posle prošlonedeljne debate Trampa sa Hilari Klinton i njegovih izjava u danima posle te debate, i da ih uveri da će hladne glave prevladati. Pens je u tome uspeo, njegov smiren i čvrst način govora bili su u drastičnom kontrastu u odnosu na usplahireno ponašanje i brzi govor demokrate Tima Kejna, ocenjuje Bi-Bi-Si (BBC). Nekad je izgledalo, kako javlja BBC, da Pens govori o nekom Donaldu Trampu koji ne postoji, koji nema dugu istoriju zapaljivih izjava i kontroverznih stavova, i Kejn ga je prozvao oko toga.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.