Tramp je manijak, Hilari je slabić! Prštalo i na debati kandidata za potpredsednike SAD (VIDEO)
Foto: Reuters

Republikanac ga preslišao

Tramp je manijak, Hilari je slabić! Prštalo i na debati kandidata za potpredsednike SAD (VIDEO)

Kandidati za potpredsednika SAD, demokratski senator iz Virdžinije Tim Kejn i republikanski guverner iz Indijane Majk Pens sukobili su se o nizu pitanja - od abortusa do Rusije, u svojoj prvoj i jedinoj televizijskoj debati pred predsedničke izbore u novembru
Objavljeno: 13:14h

U 90-ominutnoj debati održanoj sinoć po lokalnom vremenu suprotstavili su se Tim Kejn (58) demokratski senator iz Virdžinije i republikanski guverner iz Indijane Majk Pens (57), dvojica iskusnih, ali malo poznatih političara koji su odmah krenuli u ofanzivu, prvi protiv Donalda Trampa, a drugi protiv Hilari Klinton.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Kejn je uporedio Donalda Trampa sa "budalom ili manijakom", a Pens je okarakterisao Hilari Klinton kao "slabu i nemarnu". Potpredsednički kandidat demokrata pomenuo je republikanskog predsednika Ronalda Regana kada je govorio o mogućoj opasnosti od nuklearnog oružja sa Trampom kao predsednikom.

foto: Printscreen Youtube/USNEWS

Rekao je da je Regan jednom upozorio da bi širenje nuklearnog oružja moglo da dovede do toga da "neka budala ili manijak" pokrene "katastrofalni događaj". Kejn je rekao da je Regan mislio na nekog kao što je Tramp. U jednom od oštrijih razmena Kejn je kritikovao Trampa zbog reči divljenja prema ruskom predsedniku Vladimiru Putinu. Rekao je da Tramp hvali diktatore i da je napravio sopstvenu listu omiljenih lidera medju kojima su Putin, Kim Džong Un, Sadam Husein i Muamer Gadafi. - Ako ne znate razliku između diktatorstva i vođstva onda treba da se vratite u peti razred na čas građanskog vaspitanja, rekao je Kejn.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.