DRAMA U GAZI! Novinar izveštavao sa terena, usledio je šok - srušila se zgrada koja se nalazila iza njega! (VIDEO)
Novinar iza kog je pogođena zgrada, Foto: Screenshot

stvarno jezivo

DRAMA U GAZI! Novinar izveštavao sa terena, usledio je šok - srušila se zgrada koja se nalazila iza njega! (VIDEO)

Prilog su emitovali u sredu, za vreme eskalacije sukoba Izraela i palestinskih militanata

Objavljeno:

Tokom BBC-jevog emitovanja uživo o situaciji u Gazi iza novinara se srušila pogođena zgrada. Arapski novinar BBC-ja Adnan Elburš i njegov tim nastavili su s emitovanjem, mada nisu znali šta ih kasnije čeka i mada su im životi bili u opasnosti.

Prilog su emitovali u sredu, za vreme eskalacije sukoba Izraela i palestinskih militanata. U jednom se trenutku čuje kako voditelj govori novinaru da napusti mesto ako mu je život u opasnosti. "Adnane, jesi li u redu? Molim te prekini s emitovanjem ako si u opasnosti. Vidim da gađaju objekte koji su odmah nasuprot tebe", kazao je voditelj emisije. Nekoliko sekundi nakon toga zgrada se u potpunosti srušila.

Nije jasno zbog čega je došlo do rušenja zgrade, ali sa snimka se čini da je minirana sa tla.

Od ponedjeljka su na području Gaze poginule najmanje 132 osobe, među kojima 32 dece i 21 žena, dok ih je 950 ranjeno, saopštili su palestinski zdravstveni službenici. Hamas je javio da su među četiri osobe poginule u izraelskom vazdušnom napadu u kojem je pogođen izbeglički logor, bili jedna žena i dečak. Izraelska vojska nije komentarisala napad. Među osam poginulih u Izraelu su vojnik koji je bio u graničnoj patroli s Gazom te šest civila, među kojima dvoje dece, saopštile su izraelske vlasti.

(Espreso/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.