BIZARNA TRADICIJA BILA GEJTSA: Možete li da poverujete da je MELINDA SVE TO TRPELA OD NJEGA?!
Bil Gejts, Foto: Profimedia

TRADICIJA GEJTSA

BIZARNA TRADICIJA BILA GEJTSA: Možete li da poverujete da je MELINDA SVE TO TRPELA OD NJEGA?!

Milijarder i osnivač Majkrosofta pobrinuo se da bizarni dogovor bude deo sporazuma kada se oženio Melindom Frenč 1994. godine, rekao je za magazin Time 1997. godine

Objavljeno:

Nakon što je oženio Melindu, Bil Gejts je svake godine provodio dugi vikend u udobnoj kolibi na plaži u Severnoj Karolini - sa svojom bivšom devojkom.

Milijarder i osnivač Majkrosofta pobrinuo se da bizarni dogovor bude deo sporazuma kada se oženio Melindom Frenč 1994. godine, rekao je za magazin Time 1997. godine.

- Mogli smo da igramo video igricu dok razgovaramo o biotehnologiji - rekao je Gejts o svom privatnom bekstvu sa tehnološkom štreberkom i bivšom devojkom En Vinblad.

Gejts je čak zatražio i Enino odobrenje pre nego što je zaprosio svoju ženu

Kada sam razmišljao da se oženim Melindom, pozvao sam En i pitao je za odobrenje - rekao je Gejts, dodavši da je Vinblad pokazala "podignut palac".

I Vinblad se prisetila kako je "odobrila" njihov brak, prenosi News.com.au.

- Rekla sam da bi mu odgovarala jer je imala intelektualnu snagu - rekla je En.

Gejts, koji je sa Melindom u ponedeljak na Tviteru objavio da se razvode posle 27 godina braka, otkrio je da su on i njegova bivša devojka En počeli jednom godišnje da odlaze na put kada su počeli da se zabavljaju 1984. godine.

Upoznali su se na kompjuterskoj konferenciji.

Blizak par je nastavio da ide zajedno na put i nakon raskida 1987. godine, kada je Vinblad (70), koja je pet godina starija od Gejtsa, navodno bila spremna da se skrasi.

Na tim putovanjima su uživali u vožnji ili šetali plažom.

- Razmenjujemo misli o svetu i o nama - rekla je En za magazin.

U vreme intervjua Gejts je i dalje u svojoj kancelariji imao fotogrfiju sa bivšom devojkom i sa njihovog puta u Nemačku, preneo je magazin.

Među retkim fotografijama u njegovom radnom prostoru nalazila se i fotografija sa Melindom i drugarima sa puta u Indoneziju 1995. godine.

Gejts i Vinblad započeli su romansu virtuelnim sastancima. Bili su u različitim gradovima, ali su u isto vreme išli da gledaju isti film, pa su posle telefonom razgovarali o njemu.

Bonus video:

04:22

OTIŠLI SMO DA ČESTITAMO PRAZNIK NAJHRABRIJIM LJUDIMA U SRBIJ

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.