STRAVIČAN ZLOČIN U FRANCUSKOJ: Zapalio živu suprugu nasred ulice, prethodno joj ispalio nekoliko HITACA u noge!
Majka troje dece, Foto: Profimedia

JEZIVO

STRAVIČAN ZLOČIN U FRANCUSKOJ: Zapalio živu suprugu nasred ulice, prethodno joj ispalio nekoliko HITACA u noge!

Žrtva je iza sebe ostavila troje dece starosti 3, 7 i 11 godina

Objavljeno:

Francuska policija uhapsila je muškarca (44) zbog sumnje da je svoju suprugu (31), majku troje dece, prvo upucao, a potom živu zapalio nasred ulice.

Stravičan zločin dogodio se u utorak oko 18 časova u gradu Merinjak. Kako su saopštili iz tužilaštva, osumnjičeni je suprugu jurio po ulici, a potom joj je ispalio nekoliko hitaca u noge. Kada je žena pala, on joj je prišao i polio je zapaljivom tečnošću, a potom je nasred ulice živu zapalio.

Nakon toga se dao u beg. Policija ga je pronašla pola sata kasnije u susednom gradu. Kako prenose, nosio je sa sobom pušku, vazdušni pištolj i municiju.

Kako su saopštili iz policije, osumnjičeni im je poznat od ranije, a navode i da je u junu 2000. godine osuđen na 18 meseci zatvora, ali nije navedeno zbog kog krivičnog dela.

Kako prenose francuski mediji, ubistvo se dogodilo u bogataškom delu grada, a stan u kom je živela žrtva je delimično zapaljen, ali još nije poznato kako je došlo do požara.

Gradonačelnik Merinjaka Alan Anzijani rekao je da je čitav grad potresen zbog ove tragedije i da će očevicima ubistva biti pružena psihološka pomoć.

Žrtva je iza sebe ostavila troje dece starosti 3, 7 i 11 godina. Mediji pišu da deca nisu bila sa majkom u trenutku tragedije.

Bonus video:

09:05

IGOR MILOJEVIĆ ZA ESPRESO

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.