UMORILA SAM SE, DOSADILO MI JE VIŠE DA ME SILUJU: Devojčica uletela u CRKVU i rekla nešto STRAŠNO, HOROR!
Devojčica, ilustracija, Foto: Printscreen

strašno!

UMORILA SAM SE, DOSADILO MI JE VIŠE DA ME SILUJU: Devojčica uletela u CRKVU i rekla nešto STRAŠNO, HOROR!

Sveštenik ju je prepoznao jer je bila iz te parohije, ali je nije mnogo puta viđao u crkvi

Objavljeno: 16:10h

Nesvakidašnji momenat dogodio se prošle subote u crkvi Targatal, u argentinskom gradu Salta kada je 17-godišnja devojka plačući ušla u hram, na ivici nervnog sloma.

Sveštenik ju je prepoznao jer je bila iz te parohije, ali je nije mnogo puta viđao u crkvi.

Kada ju je upitao šta se dogodilo, ona ga je pogledala i jecajući izgovorila: “Umorila sam se, uvek mi se sve isto dešava. Dosadilo mi je više da me siluju”, prenosi Infobae.com.

Devojka je dodala da je njena braća sistematski zlostavljaju već godinama i da se njih trojica na razne načine iživljavaju na njoj, uključuući i nedozvoljene seksualne činove.

– Njena dva brata od 18 i 20 godina uhapšeni su odmah nakon devojčicine prijave, dok je treći momak 30-godišnjak u bekstvu – navela je Lorena Martinez, šefica odseka tužilaštva za porodično nasilje u ovom gradu.

Nekoliko sati pre hapšenja, portparol Pokrajinske policije otišao je na navedenu adresu na kojoj je devojka stanova i tamo zatekao njenu majku koja je oštro poricala silovanje i ćerku nazvala lažljivicom.

– Vodite je odavde, ona je lažljivica. Sve vas je slagala, kao i uvek što laže. Moja deca nisu uradila ništa – rekla je majka devojčice koja tvrdi da je zlostavljana godinama.

Jedina osoba koja je saslušala i prihvatila maloletnicu bila je njena tetka po ocu, a kada se njen sastanak sa tetkom završio, odvedena je u bolnicu na detaljne preglede.

Olga je radila uobičajene kućne poslove, ali nije ni slutila da će jednom GREŠKOM zaviti porodicu u crno

– Žrtva je ispričala kako je braća maltretiraju od svoje pete godine, odnosnoveć punih 12 godina. Nikome do sada to nije govorila – objašnjava izvor iz istrage, koji je dodao da je njena tetka takođe pokrenula ostupak protiv porodice.

Kada je policja ponovo došla pred kuću u kojoj se dogodio zločin, majka nije htela da ih pusti, ali su na silu ušli i uhapsili dvojicu braće koja su bila tu, dok se za trećim i dalje traga.

Devojčica će ubuduće živeti sa tetkom, pošto majka posle svega ne želi da je primi nazad u kuću.

Bonus video:

04:53

DRECUN I ŠTRBAC O DOBRIM ODNOSIMA MILANOVIĆA I TAČIJA: Albanci bili deo hrvatske vojske, napadi na Srbe jačaju pred svake izbore

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.