UŽASNE VESTI IZ AMERIKE, NOVA ŽRTVA POLICIJE: Umro muškarac latinoameričkog porekla
Hapšenje, Foto: Profimedia

PREMINUO TOKOM PRIVOĐENJA

UŽASNE VESTI IZ AMERIKE, NOVA ŽRTVA POLICIJE: Umro muškarac latinoameričkog porekla

U saopštenju policije u Alamidi, objavljenom na dan incidenta, navedeno je da je došlo do fizičkog obračuna dok je policija privodila osobu za koju se sumnja da je učestvovala u krađi

Objavljeno:

Policija u saveznoj američkoj državi Kaliforniji objavila je snimke intervencije tokom koje je 26-godišnji muškarac latinoameričkog porekla Mario Arenales Gonsales izgubio svest tokom policijskog privođenja, a istog dana i preminuo u bolnici.

Rojters prenosi da se na snimcima koje je policija okruga Alamide u Kaliforniji objavila u utorak vidi da su tri policajca 19. aprila došla do Gonsalesa koji se nalazio u parku, i nakon njegovog opiranja vezala mu ruke lisicama na leđima, a potom ga položili licem prema zemlji.

Nakon pet minuta Gonsales se nije više pomerao, a potom su policajci počeli sa reanimacijom, a on je tog dana preminuo u bolnici.

U saopštenju policije u Alamidi, objavljenom na dan incidenta, navedeno je da je došlo do fizičkog obračuna dok je policija privodila osobu za koju se sumnja da je učestvovala u krađi, a koja je bila pod uticajem alkohola.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.