JUTJUBER ČUDOVIŠTE! Pustio trudnu devojku da umre u prenosu uživo, sad je dobio ŠTA JE ZASLUŽIO! (VIDEO)
Rešetnjikov, Foto: Youtube printscreen

UŽAS

JUTJUBER ČUDOVIŠTE! Pustio trudnu devojku da umre u prenosu uživo, sad je dobio ŠTA JE ZASLUŽIO! (VIDEO)

U svađi koja je izbila, Rešetnjikov je pretukao svoju devojku zadavši joj udarce po glavi i telu. Kasnije ju je izbacio napolje, dok je bila samo u donjem vešu

Objavljeno:

Okružni sud u Ramenskom okrugu u Moskovskoj oblasti proglasio je ruskog Jutjubera Stanislava Rešetnjikova (Riflej) krivim jer je svojoj devojci naneo teške telesne povrede od kojih je kasnije umrla, tokom prenosa uživo, saopštio je danas portparol regionalnog tužilaštva.

"Sud je osudio Rešetnjikova na šest godina u zatvoru visoke bezbednosti", rekla je portparol Natalija Grigorjeva za TAŠ.

Prema informacijama iznetim na sudu, Rešetnjikov, njegova devojka i njena prijateljica u programu "uživo" pili su alkohol u iznajmljenoj kući u blizini Moskve tokom noći 2. decembra 2020.

U svađi koja je izbila, Rešetnjikov je pretukao svoju devojku zadavši joj udarce po glavi i telu. Kasnije ju je izbacio napolje, dok je bila samo u donjem vešu.

Nakon što su gledaoci insistirali da je pusti da uđe, Rešetnjikov je pronašao u kotlarnici devojku koja je bila bez svesti, a zatim je preminula od povrede glave pre nego što su stigli bolničari.

Bonus video:

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.