KREMLJ: Ruske specijalne službe imaju sve neophodne DOKAZE o zaveri protiv LUKAŠENKA!
Aleksandar Lukašenko, Foto: Profimedia

isplivalo

KREMLJ: Ruske specijalne službe imaju sve neophodne DOKAZE o zaveri protiv LUKAŠENKA!

Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko objavio je 17. aprila da su opozicioni političar Grigorij Kostusev, politički analitičar Aleksandar Feduta i advokat Jurij Zenkovič skovali zaveru s ciljem da izvrše atentat na njega i njegove sinove

Objavljeno:

Ruske specijalne službe imaju sve neophodne dokaze o zaveri protiv beloruskog predsednika Aleksandra Lukašenka, kao i priznanja nekih zaverenika, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

"Specijalne službe imaju dokaze. Naše specijalne službe izvele su operaciju za sprečavanje izvršenja zločinackih planova svrgavanja legitimne vlasti u Belorusiji", rekao je Peskov, a prenosi ruska agencija TASS.

Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko objavio je 17. aprila da su opozicioni političar Grigorij Kostusev, politički analitičar Aleksandar Feduta i advokat Jurij Zenkovič skovali zaveru s ciljem da izvrše atentat na njega i njegove sinove.

Odgovornost za zaveru pripisao je američkim obaveštajnim agencijama i američkim liderima.

Bonus video:

02:17

DUŠAN JANJIĆ O DIJALOGU: Lajčak je uveo opasan princip, da ništa nije dogovoreno dok nije sve dogovoreno (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.