OTVORIO DUŠU! PRINC HARI NAPISAO DIRLJIVO PISMO OCU UOČI DOLASKA NA SAHRANU PRINCA FILIPA: Tenzije i dalje postoje
Princ Hari, Foto: AP

EMOTIVNO

OTVORIO DUŠU! PRINC HARI NAPISAO DIRLJIVO PISMO OCU UOČI DOLASKA NA SAHRANU PRINCA FILIPA: Tenzije i dalje postoje

Čarls je, pišu britanski mediji, i dalje jako povređen intervjuom koji su Hari i Megan dali Opri Vinfri, a pogotovo zato što je princ Filip u to vreme ležao u bolnici

Objavljeno:

Princ Hari je, kako prenose britaski mediji, uoči dolaska u Britaniju na sahranu svog dede princa Filipa, napisao dirljivo pismo svom ocu princu Čarlsu, koji je veoma povređen nakon njegovih ostupa u javnosti protiv porodice.

U njemu je, tvrdi izvor, i dalje jako povređenom Čarlsu otvorio dušu i, između ostalog, naveo razloge svog odlaska od porodice.

- Iskreno, Hari nije znao šta da očekuje pre nego što se Vratio u Britaniju, te je zato odlučio da svom ocu napiše veoma emitivnoo pismo, ali tenzije i dalje postoje i nije se sve izgladilo onako kako je Hari priželjkivao, rekao je izvor za britanski Miror.

- Prećutno su se dogovorili da će svi zadržati za sebe ono što bi želeli da kažu i da će se koncentrisati samo na podršku kraljici tokom sahrane princa Filipa.

Čarls je, pišu britanski mediji, i dalje jako povređen intervjuom koji su Hari i Megan dali Opri Vinfri, a pogotovo zato što je princ Filip u to vreme ležao u bolnici.

- Hari nije očekivao da će se sve odmah vratiti na staro, ali nakon što se video sa porodicom, shvatio je da ima još mnogo toga što bi trebalo da reše dodao je izvor.

Ni prnic Čarls ni princ Vilijam nisu davali izjave po kojima bi bilo naznaka da li će se ponovoo videti sa Harijem, već su samo rekli da će se u narednom periodu fokusirati na to da kraljici Elizabeti II daju maksimalnu podršku tokom perioda žalosti za mužem sa kojim je provela 73 godine.

Bonus video:

00:13

Pucnjava na groblju Lešće

(Espreso/The Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.