PRINČEVI HARI I VILIJAM ZAJEDNO NAPUSTILI POGREBNU CEREMONIJU PRINCA FILIPA: Pomirenje na pomolu? (FOTO)
Princ Hari i princ Vilijam, Foto: Printscreen

POSLEDNJI POZDRAV

PRINČEVI HARI I VILIJAM ZAJEDNO NAPUSTILI POGREBNU CEREMONIJU PRINCA FILIPA: Pomirenje na pomolu? (FOTO)

Prinčevi su tokom službe sedeli odvojeno u kapeli, Vilijam je sa suprugom Kejt bio na jednoj strani kapele, a Hari, sam na drugoj

Objavljeno:

Nakon što su trubači kraljevskih marinaca odsvirali poslednji pozdrav, a kovčeg vojvode od Edinburga smešten u kriptu kapele Svetog Đorđa u Vindzoru, mediji su snimili prinčeve Harija i Vilijama kako zajedno odlaze sa službe.

Prinčevi su tokom službe sedeli odvojeno u kapeli, Vilijam je sa suprugom Kejt bio na jednoj strani kapele, a Hari, sam na drugoj.

Braća su navodno svoje nesuglasice ostavili po strani za sahranu svog dede, vojvode od Edinburga. Hari je "uhvaćen" kako posle službe, kojoj nije prisustvovala njegova supruga Megan jer je u poodmakloj trudnoći, priča sa Vilijamom i Kejt Midlton.

1 / 4 Foto: Printscreen

Sahrana princa Filipa prvi je susret dvojice braće posle šokantnog intervjua koji su Hari i Megan dali Opri Vinfri, u kome su optužili kraljevsku porodicu za rasizam i nedostatak empatije.

Odnosi dvojice braće zategnuti su već neko vreme, još od kada je Hari napustio Britaniju i svoje dužnosti u kraljevskoj porodici, dok je njegova supruga kritikovala Kejt Midlton.

Dok je kovčeg sa Filipovim telom prebacivan iz zamka u kapelu, braća su hodala iza kovčega odvojeno, sa rođakom Piterom Filipsom koji je služio kao "tampon zona", iako je on usporio malo kako bi dao priliku dvojici braće da hodaju u istoj liniji.

Bonus video:

00:15

POBEDIMO KORONU! Grad Beograd i Božidar Jukić pozivaju sve da se VAKCINIŠU

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.