GOLIŠAVI SPUST! ZIMSKI SPORTOVI U BIKINIJU: Na sibirskim padinama ATRAKTIVNO obeležen kraj ski sezone (VIDEO)
Deo sa snimka, Foto: Printscreen

da li ste znali za ovo?

GOLIŠAVI SPUST! ZIMSKI SPORTOVI U BIKINIJU: Na sibirskim padinama ATRAKTIVNO obeležen kraj ski sezone (VIDEO)

Smeli Rusi su se izuzetno zabavili, a istovremeno su dobili gomilu sjajnog sadržaja za svoje stranice na društvenim mrežama

Objavljeno:

Iako je Sibir asocijacija na večiti sneg i led i niske temperature, to nije predstavljalo prepreku za gotovo 2.000 ljubitelja zimskih sportova koji su se obučeni samo u kupaće kostime spuštali na skijama i snoubordovima niz padine ruske Kemerovske oblasti.

Oko 1.700 ljudi hrabro se uhvatilo u koštac sa ledenim temperaturama da bi učestvovalo u atraktivnom spustu na popularnom skijalištu Šeregeš u subotu u okviru godišnjeg događaja kojim se obeležava kraj sibirske skijaške sezone.

Uprkos impresivnim brojevima, izvisili su za Ginisov rekord u najgušćem golišavom spustu, koji se održao na istoj lokaciji i pre nekoliko godina.

Razlog za to je pandemija kovida 19 koja je ovog puta sprečila strane goste da stignu do sibirskih padina.

Bez obzira na to, smeli Rusi su se izuzetno zabavili, a istovremeno su dobili gomilu sjajnog sadržaja za svoje stranice na društvenim mrežama.

Kao obeležavanje kraja sezone skijanja, bikini događaj se svake godine održava u odmaralištu u okviru Grelka festa, koji takođe uključuje koncerte, karnevale i druge aktivnosti.

Bonus video:

01:16

Neverovatna igra medveda na planini Jadovnik

(Espreso/RT.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.