ČUVENA INFLUENSERKA POBESNELA ZBOG ORGANIZACIJE VAKCINACIJE! Svašta je imala da kaže zbog SVOJE BAKE
Kjara Feranji je bila baš ljuta, Foto: Profimedia

PALE KRITIKE

ČUVENA INFLUENSERKA POBESNELA ZBOG ORGANIZACIJE VAKCINACIJE! Svašta je imala da kaže zbog SVOJE BAKE

Prema planu vakcinacije, u Italiji prednost imaju medicinsko osoblje, policija, vojska, stare osobe, za sada one iznad 80 godina, osobe koje pate od različitih bolesti i sa invaliditetom

Objavljeno:

Dan nakon što je popularna italijanska influenserica Kjara Feranji napisala kako baka njenog muža, takođe popularnog repera Fedeza, iako ima više od 80 godina, još nije vakcinisana, pozvali su baku na vakcinaciju, piše agencija Ansa.

Na to je Kjara Fernaji, čije komentare na društvenim mrežama prate milioni obožavalaca, napisala da je još više ljuta, jer nije pravedno da neko ostvari svoje pravo samo zato što je poznata osoba intervenisala ili zato što se neko uplašio da će biti javno prozvan.

Kritike koje je uputila Kjara Feranji, koja je ne samo poznata influencerica već i uspešna poslovna žena, najnoviji su primeri koji potvrđuju haos u organizaciji masovne imunizacije protiv kovid-19 u Italiji.

Odgovorni iz milanske opštine su negirali, ali je činjenica da jedna 80-godišnja žena, iako spada u kategoriju onih koji imaju prioritet, nije bila vakcinisana sve dok "neko" nije intervenisao.

Prema planu vakcinacije, u Italiji prednost imaju medicinsko osoblje, policija, vojska, stare osobe, za sada one iznad 80 godina, osobe koje pate od različitih bolesti i sa invaliditetom.

Bonus video:

01:43

Hronične bolesti i korona virus: Kako živeti sa dijabetesom u vreme pandemije

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.