BOLAN UDARAC ZA TRAMPA: Precrtaše ga KAO DA NIJE VIŠE ŽIV
Donald Tramp, Foto: Printscreen Youtube

isključili ga?

BOLAN UDARAC ZA TRAMPA: Precrtaše ga KAO DA NIJE VIŠE ŽIV

Klinton je tad javnosti saopštio da se vakciniše

Objavljeno:

Vakcinacija protiv virusa korona doskorašnjeg predsednika SAD Donalda Trampa i tadašnje prve dame Melanije u januaru u Beloj kući bez prisustva zvaničnih fotografa bila je jasan signal izostanka 45. lidera Amerike iz Kluba živih bivših predsednika SAD.

Tog januarskog dana su bivši predsednici Bil Klinton, DŽordž Buš i Barak Obama činili osnovu kampanje vakcinacije koja je tad počinjala. Tramp, koji i dalje osporava ispravnost predsedničkih izbora na kojima je pobedio DŽozef Bajden, nije želeo da bude deo kampanje "bivših". Objavio je da je vakcinisan tek posle odlaska iz Bele kuće.

Klinton je tad javnosti saopštio da se vakciniše kako bi mogao da se vrati poslu i lakše kreće. Obama je poželeo da zagrli taštu za njen rođendan, dok se Buš radovao odlasku na stadion "Teksa rendžersa". Bivši predsednik DŽimi Karter (96) nije se pojavio pred kamerama, ali je rekao da želi vakcinu kako bi se pandemija što pre okončala. Svi zajedno su, sa suprugama, ali bez Trampa, podsticali Amerikance da se vakcinišu.

Tramp je, kada su ga ranije pitali da li želi da se konsultuje sa prethodnicima oko borbe s pandemijom, što je uobičajena praksa među živim predsednicima SAD kada su u pitanju velike krize, rekao da "ne želi da ih uznemirava". Tramp nije krio svoj odnos prema prethodnicima. Uklonio je Klintonov i Bušov portret iz foajea Bele kuće, i premestio ih u udaljeno skladište. Te portrete vratio je na staro mesto Bajden i izrazio želju za saradnjom sa svim živim prethodnicima "izuzev jednog".

- Svi osim jednog su me pozvali telefonom - rekao je Bajden kome prethodnik Tramp nikada nije čestitao na pobedi, niti je ikada priznao.

Bonus video:

01:54

BAJDEN ĆE PONOVO VODITI ANTISRPSKU POLITIKU? Evo šta nas očekuje s njegovim dolaskom na čelo Amerike (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.