DONALD TRAMP SE SPREMAO ZA DOČEK U NJUJORKU: Ovakvu "dobrodošlicu" sigurno nije OČEKIVAO! (VIDEO)
Donald Tramp, Foto: Profimedia

SAD

DONALD TRAMP SE SPREMAO ZA DOČEK U NJUJORKU: Ovakvu "dobrodošlicu" sigurno nije OČEKIVAO! (VIDEO)

Nije poznato koja je svrha Trampovog puta u Njujork, ali Okružni tužilac Menhetna i državni tužilac istražuju njegove finansijske afere

Objavljeno:

Donald Tramp verovatno nije očekivao ovakvu "dobrodošlicu" kakva ga je zadesila tokom prvog puta kući po napuštanju kancelarije.

Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država parkirao se ispred svoje kule u Njujorku u nedelju uveče – i mahnuo jednoj jedinoj pristalici koja je došla da mu poželi dobrodošlicu.

Na snimku objavljenom na "Jutjubu" vidi se kako pristalica vrišti: "Dobrodošao nazad u Njujork!" i "Predsedniče Trampe, šta ima brate?", dok se povorka automobila zaustavljala kod Trampove kule.

Nije poznato koja je svrha Trampovog puta u Njujork, ali Okružni tužilac Menhetna i državni tužilac istražuju njegove finansijske afere.

Bivši predsednik promenio je svoju adresu 2019, preselivši na Floridu, i bio je svom odmaralištu Mar-a-Lago u Palm Biču otkako je u januaru napustio Belu kuću, uoči inauguracije Džozefa Bajdena. On je oslobođen na suđenju u Senatu u februaru, u drugom procesu impičmenta zbog optužbi da je govorom zapalio masu da upadne u Kapitol 6. januara.

(Espreso/Daily Beast)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.