TOMAS MARKL: Megan je otuđila članove svoje porodice, JOŠ UVEK NISAM UPOZNAO SVOG UNUKA!
Tomas Markl, Foto: Printscreen / Youtube

HLADAN ODNOS

TOMAS MARKL: Megan je otuđila članove svoje porodice, JOŠ UVEK NISAM UPOZNAO SVOG UNUKA!

Razgovarajući sa voditeljima Pirsom Morganom i Suzanom Rid, on je tvrdio da je Megan "otuđila" većinu svoje porodice sa obe strane

Objavljeno:

Otuđeni otac Megan Markl, Tomas Markl, pojavio se u utorak u emisij "Dobro jutro Britanijo" nakon intervjua princa Harija i Megan sa Oprom Vinfri, koja je emitovana u Velikoj Britaniji u ponedeljak uveče.

Razgovarajući sa voditeljima Pirsom Morganom i Suzanom Rid, on je tvrdio da je Megan "otuđila" većinu svoje porodice sa obe strane.

Meganin otac tvrdi da njegova ćerka više na razgovara sa njim, ali rekao je da želi odnos sa njom, objašnjavajući da sada živi oko "70 milja" od para, ali da nikada nije upoznao Harija niti svog unuka Arčija.

"Najveći problem je što je ona otuđila veći deo svoje porodice, sa moje i sa majčine strane", rekao je gospodin Markl koji nije prisustvovao venčanju vojvode i vojvotkinje od Saseksa 2018. godine.

Na pitanje voditelja Pirsa Morgana, zašto neprestano razgovara sa novinarima, Tomas je odgovorio: "Zato što oni (Hari i Megan) ne pričaju sa mnom".

Nastavio je: "Ako se ne budem čuo sa njima u roku od 30 dana, napraviću priču sa novinarima".

Gospodin Markl je takođe rekao da se nikada nije osećao bezbedno nakon što se Megan udala za Harija i da ga "novinari svakodnevno napadaju".

"Niko nije bio tu da pazi na nas", rekao je. "Ja sam ostavljen na cedilu".

Saznajući o Meganinom psihičkom stanju tokom intervjua sa Oprom - Megan je rekla da je razmišljala o samoubistvu - Tomas je rekao: "Da sam znao da je imala psiholoških problema bio bih tu za nju."

Arčijev deda misli da može da popravi odnos sa svojom ćerkom u budućnosti. "Ona je reanije reka da bi trebalo da bude više ljudi kao što je njen otac."

Meganin odnos sa njenim ocem je postao još komplikovaniji nakon što su privatna pisma između njih postala fokus u advokatskom slučaju između vojvotkinje i medija.

Megan je dobila slučaj i Vrhovni sud je izrekao da "Mail on Sunday" mora da objavi izvinjenje na naslovnoj strani.

"Da li si se osećala izdanom kada si saznala da tvoj otac radi sa tabloidima?", upitala ju je Opra u intervjuu.

Megan se prisetila da je pitala oca za istinu. "Rekla sam, samo mi treba da mi kažeš. Ako mi kažeš istinu, možemo da pomognemo. Ali on nije bio u stanju da to uradi."

(Espreso/independent.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.