PRINC VILIJAM NAJPOPULARNIJI ČLAN KRALJEVSKE PORODICE: Gde se nalaze Megan i Hari na ovoj listi? (FOTO)
Megan Markl i Princ Hari, Foto: AP

ANKETA

PRINC VILIJAM NAJPOPULARNIJI ČLAN KRALJEVSKE PORODICE: Gde se nalaze Megan i Hari na ovoj listi? (FOTO)

Kao što pokazuju podaci YouGov-a, uprkos trenutnom gnevu oko Harija i Megan, princ Endrju je u očima javnosti i dalje najmanje popularan član kraljevske porodice

Objavljeno:

Neverovatna medijska pažnja je usmerena na Harija i Megan, vojvodu i vojvotkinju od Saseksa, tokom poslednjih nekoliko meseci, što je kulminiralo dugo očekivanim dvosatnim intervjuom na britanskoj televiziji. Tvrdnje i otkrića su širokog spektra i mogli bi da imaju ozbiljne posledice kako na kraljevsku porodicu, tako i na određene delove britanske štampe. Gde, međutim, javnost stoji po pitanju kraljevskog para i kako se vidi poređenje sa drugim istaknutim ličnostima?

Kao što pokazuju podaci YouGov-a, uprkos trenutnom gnevu oko Harija i Megan, princ Endrju je u očima javnosti i dalje najmanje popularan član kraljevske porodice. Kraljičin sin je takođe nedavno u centru pažnje, što je kulminiralo intervjuom o "automobilskoj nesreći" emitovanim prošlog novembra u kojem se obratio i o svojoj vezi sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epsteinom.

Infographic: The most (un)popular royals | Statista You will find more infographics at Statista

Na pitanje da li imaju pozitivno ili negativno mišljenje o 15 članova kraljevske porodice, Endrju je izašao na poslednjem mestu sa -62 procenata (6 procenata pozitivnih minus 68 procenta negativnih). Vojvotkinja od Saseksa jedina je pored njega sa negativnim rezultatom iz ankete. 32 procenta je imalo pozitivan pogled na nju, dok je 40 procenta negativno. Hari i dalje sedi na pozitivnoj strani skale sa +9 procenata, koji čine 42 odsto pozitivnih, 32 procenta negativnih.Kako intervju utiče na ove ocene, pogledaćemo čim podaci budu dostupni.

(Espreso/Statista.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.