MEGAN JE LAGALA!!! Njena najbolja prijateljica iz detinjstva je sada sve otkrila!
Megan Markl, Foto: Profimedia

OBRAČUN

MEGAN JE LAGALA!!! Njena najbolja prijateljica iz detinjstva je sada sve otkrila!

Megan Markl je rekla da nije odrasla znajući mnogo o kraljevskoj porodici i da nije bila spremna za svoju ulogu u intervjuu Opre Vinfri

Objavljeno:

Ubrzo pre venčanja Megan i princa Harija 2018., Ninaki Pridi, najbolja prijateljica i deveruša vojvotkinje na njenom prvom venčanju sa Trevorom Engelsonom, rekla je za Dejli mejl: "Megan je uvek bila fascinirana kraljevskom porodicom. Želi da bude princeza Dajana 2.0."

Megan Markl je rekla da nije odrasla "znajući mnogo o kraljevskoj porodici" i da nije bila spremna za svoju ulogu u intervjuu Opre Vinfri. Ali njena najbolja prijateljica iz detinjstva tvrdi da su je fascinirali.

Vojvotkinja od Saseksa (39) rekla je u dvosatnom intervjuu da je u sve ušla „naivno“, objašnjavajući da je Sara Ferguson, vojvotkinja od Jorka, morala da je nauči kako da se klanja pre nego što je upoznala kraljicu u Kraljevskoj loži u Vindzoru.

Rekla je da nije tražila princa Harija na Internetu kad je počela da se zabavlja sa njim i da je morala da progugla britansku himnu.

Međutim, Megan je priznala da je poznavala rođaka svog supruga, princezu Evgeniju pre nego što ga je upoznala na njihovom prvom izlasku, o kome se priča da je to ugovorio dizajner Miša Nonu, čiji je bivši suprug Alekander Gilkes bio prijatelj i sa princom Harijem i sa princom Vilijamom u Itonu.

Fotografija 15-godišnje Megan kako pozira u središnjem Londonu ispred Bakingemske palate sa prijateljicom Ninaki tokom putovanja po Evropi 1996. godine pojavila se u medijima.

Autor knjiga o kraljevskoj porodici Robert Džobson naglasio je da ne veruje Meganinim tvrdnjama da je u sve ušla nespremna. Megan je od početka bila nepoštena, jer tvrdi da nije znala ko je princ Hari. Oduševljeno je govorila o članovima kraljevske porodice u vereničkom intervjuu “, rekao je Jobson.

Ninaki je takođe rekla da je njena bivša prijateljica Megan bila veoma zainteresovana za kraljevsku porodicu.

- Znam da je bila fascinirana njom. Na svojoj polici je imala knjigu o princezi Dajani „Dajana: njena istinita priča“, čak i dok je još bila sa Trevorom, rekla mi je da bi volela da otputuje u London i tamo ostane najmanje mesec dana. Ne sećam se tačno kada je to bilo, ali bila je udata za Trevora i glumila u seriji "Odela". Nekoliko puta je napomenula da bi volela da putuje tamo - rekla je.

„Nisam bio šokiran ili čak iznenađen kada sam čuo za princa Harija.“ Znam da je nekada volela da gleda filmove „Princezini dnevnici“ o devojci iz ljudi koji su postali deo kraljevske porodice. Bila je veoma preplavljena tom idejom - dodala je Pridi.

Bonus video:

(Espreso/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.