NEKI SU OČEKIVALI DA ĆEMO POTONUTI ILI ČAK PROPASTI: Putin bez CENZURE, rekao celom svetu šta mu je na UMU!
Vladimir Putin, Foto: Profimedia

nema milosti

NEKI SU OČEKIVALI DA ĆEMO POTONUTI ILI ČAK PROPASTI: Putin bez CENZURE, rekao celom svetu šta mu je na UMU!

On je naveo da uprkos činjenici da epidemija virusa korona u Rusiji jenjava i dalje postoji mnogo izazova koji su, kako kaže, opasne prirode

Objavljeno:

Potpuna pobeda nad pandemijom kovida može se postići samo udruživanjem napora, što uključuje saradnju država, zjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin.

"Samo udruživanjem napora na međunarodnoj sceni možemo postići konačni rezultat i konačnu pobedu nad kovidom, rekao je šef države na sastanku sa učesnicima ruske akcije uzajamne pomoći "Mi smo zajedno".

On je naveo da uprkos činjenici da epidemija virusa korona u Rusiji jenjava i dalje postoji mnogo izazova koji su, kako kaže, opasne prirode.

Zbog toga je poručio da su rad i podrška dobrovoljaca i dalje potrebni, te očekuje da volonteri nastave rad, prenosi Sputnjik.

Ruski lider je primetio da su neki očekivali da Rusija doživi neuspeh u borbi protiv pandemije.

- Neki su očekivali da ćemo potonuti, da tako kažemo, ili čak propasti,kazao je ruski predsednik, te naglasio sda je rezultat postignut zahvaljjujući lekarima, državi i dobrovoljcima.

- Pogledajte: sada se morbiditet neprestano smanjuje - to je rezultat složenih napora i države i volonterskog pokreta, stručnjaka, lekara, medicinara, dadilja, medicinskih sestara, timova hitne pomoći i same države. Sve ovo zajedno daje određeni očekivani rezultat, konstatovao je Putin i izrazio zahvalnost svima koji su učestvovali u borbi protiv pandemije.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.