KAKVA SKANDALČINA! Pojavio se video snimak šta sin bogataša radi devojci na zadnjem sedištu (VIDEO)
Nikita Mazepin, Foto: Printscreen Twitter

SKANDAL

KAKVA SKANDALČINA! Pojavio se video snimak šta sin bogataša radi devojci na zadnjem sedištu (VIDEO)

- Ne želimo ništa da komentarišemo do daljeg, a slučajem ćemo se baviti interno - naveli su vođe timova na Tviteru u sredu

Objavljeno: 08:44h

Nikita Mazepin, 21-godišnji Rus, koji je početkom decembra potpisao ugovor sa američkim timom Haas u Formuli 1, našao se u gadnim problemima nakon što je u javnost stigao video koji se nakratko pojavio na njegovom Instagram profilu.

Naime, tokom vožnje Mazepin ga je snimio kako na zadnjem sedištu hvata devojku za prsa, što su vođe timova smatrali neprihvatljivim. Hitno su otvorili istragu, a u sredu su najavili sledeće: - Tim ne odobrava ponašanje Nikite Mazepina, što smo mogli da vidimo na video snimku koji je nedavno objavljen na društvenim mrežama. Pored toga, strašna nam je čak i činjenica da je video postavljen na društvenim mrežama.

foto: Instagram/Nikita Mazepin

Ne želimo ništa da komentarišemo do daljeg, a slučajem ćemo se baviti interno - naveli su vođe timova na Tviteru u sredu. U međuvremenu se osramoćeni Mazepin izvinio, a devojka koju je hvatao za prsa stala je u njegovu odbranu. Rekla je da su njih dvoje bili dugogodišnji prijatelji koji su se neprimereno šalili, a između ostalog je rekla da je Mazepa bio zgodan dečak koji nikada neće učiniti ništa da je ponizi. Šala ili ne, mediji su počeli da nagađaju da bi Mazepinov potez mogao završiti isključenjem iz tima.

Mazepin je trenutno petoplasirani vozač Formule 2 i trebalo bi da se pridruži lideru F2 Micku Šumaheru, sinu legendarnog Mišela Šumahera, u Hagu sledeće sezone. Mazepinov otac Dmitrij je većinski akcionar i predsednik ruske kompanije Uralchem, a njegovo bogatstvo procenjuje se na više od sedam milijardi američkih dolara. Video se može pogledati ovde i upozoravamo da je sporni eksplicitni sadržaj neprikladan za osobe mlađe od 18 godina.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.