BAJDENOV SIN IDE U ZATVOR? FBI i tužilaštvo započeli istragu! Da li je moguće da je OVO uradio?
Sin mu bacio bombu, Foto: EPA/Olivier Douliery

BOMBA IZ VAŠINGTONA

BAJDENOV SIN IDE U ZATVOR? FBI i tužilaštvo započeli istragu! Da li je moguće da je OVO uradio?

Nakon višemesečne suspenzije, američki savezni istražni organi ponovo su pokrenuli istragu protiv Hantera Bajdena, sina novoizabranog američkog predsednika Džo Bajdena

Objavljeno:

Na preporuku američkog ministarstva pravde, istraga je suspendovana i zabranjene su bilo kakve aktivnosti koje su mogle da utiču na ishod predsedničkih izbora u SAD.

Sada, kada su završeni predsednički izbori, istraga protiv Hantera Bajdena ulazi u novu fazu, a federalno tužilaštvo iz Delavera, poreska služba i FBI preduzimaju nove korake i pozivaju na saslužanje svedoke i saradnike Hantera Bajdena, saznaje CNN iz dobro upućenog izvora bliskog istrazi.

"Juče sam po prvi put čuo da je tužilaštvo u Delaveru takođe juče obavestilo moje pravne zastupnike da je odmrznuta istraga poreske službe. Smatram da je to veoma ozbiljno, ali sam uveren da će nakon objektivne i profesionalne istrage spornih pitanja biti potvrđeno da sam moje poslovanje obavljao legalno i prikladno uz svakom pogledu, pa i kada je reč o porezu", stoji u zvanilčnom saopštenju Hantera Bajdena, preneo je CNN.

U neke od sumnjivih transakcija vezanih za poslovanje u Kini, a za koje se sumnjiči sin novoizabranog američkog predsednika, uključeni su i ljudi za koje FBI veruje da su obaveštajno interesantne osobe.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.