IZ OVE KUĆE DOPIRALO JE VRIŠTANJE DECE! Patnju dečaka otkrili u školi, na telu imao JEZIVE TRAGOVE (VIDEO)
Kuća strave, Foto: Printscreen

jezivo

IZ OVE KUĆE DOPIRALO JE VRIŠTANJE DECE! Patnju dečaka otkrili u školi, na telu imao JEZIVE TRAGOVE (VIDEO)

Osim trogodišnjaka, u kući živi i petero dece čiji su roditelji za sada još nepoznanica

Objavljeno:

U 'kući strave', kako ju je sam sudija Michael Morris nazvao, 29-godišnja Patricia Buchan je zlostavljala i maltretirala trogodišnjaka te ga za kaznu, polila kipućom vodom zato što se, kako je sama na sudu navela, upiškio po tepihu u sobi od njenog sina

Naredila mu je da se skine i sedne u kadu gde je donji deo dečakovog tela zalila vrelom vodom. Medicinska sestra je u školi primetila da dečak ima opekline, modrice i druge povrede po celom telu te je celi slučaj prijavila nadležnim institucijama, izvještava Daily Mail.

Buchan živi u kući s petero odraslih osoba. Od njih šestero su svi, uključujući njenu 55-godišnju majku Mary, 23-godišnju sestru Bridget, majku trogodišnje žrtve 44-godišnju Natachu Smith, 62-godišnju Patriciu Gamarra i 39-godišnjeg Homera Searcya, već ranije optuživani zbog fizičkog i psihičkog zlostavljanja dece.

Kako je sudac Morris obznanio, dečaka su u 'kući strave' neprestano tukli, koristeći se remenom i šakama. Osim trogodišnjaka, u kući živi i petero dece čiji su roditelji za sada još nepoznanica. Najstarije dete ima sedam godina, a komšije nagađaju kako je cela porodica bila povezana s trgovinom droge.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Vecernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.