POMAGAO JE PORODICI BIVŠE DEVOJKE DA JE PRONAĐU: Na kraju je izazvao sudar kako bi sakrio JEZIVU ISTINU!
Priti, Foto: Printscreen

stršano

POMAGAO JE PORODICI BIVŠE DEVOJKE DA JE PRONAĐU: Na kraju je izazvao sudar kako bi sakrio JEZIVU ISTINU!

Pretpostavlja se da je Narde nasmrt izbo Priti Redi u svojoj hotelskoj sobi pre nego što je odvezao telo sedam kilometara na jug u Kingsford

Objavljeno:

Stomatolog koji je ubio bivšu devojku, a njeno telo strpao u kofer, pet puta je telefonirao njenoj porodici dan nakon njenog nestanka.

Telo dr Priti Redi (32) u martu je nađeno u koferu u prtljažniku njenog automobila nakon što je nestala posle konferencije stomatologa u Sent Lenardsu, na severu Sidneja.

Njen bivši dečko Hašvardhan Narde, koji je izvršio samoubistvo pre nego što je njeno telo nađeno, kasnije je identifkovan kao ubica.

Žrtvina sestra Nitja izjavila je za "Sidnej morning Herald" da je Narde bio zastrašujuće smiren kada ga je pozvala da ga obavesti o sestrinom nestanku, a prethodne večeri je šest puta uzalud pokušavala da ga dobije.

Javio se tek u ponedeljak ujutro, kada mu je rekla da njena sestra nije viđena od kada je izašla sa konferencije, kojoj je on takođe prisustvovao.

- Kada me je prvi put pozvao, bio je smiren. Nije bio ni najmanje iznenađen, ni zabrinut, što bi se očekivalo od čoveka koji saznaje da je neko nestao - rekla je Nitja.

U narednih 12 sati, Narde ju je pozvao još četiri puta.

Međutim, sa svakim pozivom je bivao sve nervozniji i rastrojeniji tako da je posumnjala da nešto zna i u ponedeljak ujutro pozvala policiju, zatraživši da ga ispitaju.

Stomatolog, koji je u to vreme živeo i radio u Tamsvortu, putovao je osam sati da bi prisustvovao konferenciji i video dr Redi posle neprijatnog raskida.

Ona je navodno osećala krivicu što mu "uništava život" i smatrala je da mu duguje lično objašnjenje zašto je odlučila da se s novim dečkom preseli u Melburn. Njen novi dečko je otputovao kod njene porodice da bi bio s njima pošto je čuo da je nestala.

Za razliku od Nitje, on nikada nije posumnjao da bi Narde bio u stanju da naudi njegovoj devojci, jer ih je stalno zvao i pitao da li su proverili tamo, ili ovamo.

- Slao nas je na razna mesta da je uzalud tražimo. Bio je veoma proračunat i veoma podmukao - izjavio je žrtvin sadašnji dečko, koji je želeo da ostane anoniman.

Nitja kaže da razgovori s Nardeom pokazuju koliko je bio opsednut kontrolom i manipulativan.

- U našem društvu, čak i mušakrci koji imaju socijalni status, obrazovanje i bave se cenjenim poslom nisu imuni na vršenje nasilja u porodici i opsednuti su kontrolom - rekla je ona.

Pretpostavlja se da je Narde nasmrt izbo Priti Redi u svojoj hotelskoj sobi pre nego što je odvezao telo sedam kilometara na jug u Kingsford, gde je ostavio kola. Na povratku u Temsvort, namerno se zabio svojim be-em-veom u kamion i poginuo na licu mesta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.