MARINA SE NAPILA, PA JE MRTVA PIJANA LEGLA NA SVOJU BEBU I UGUŠILA JE! Dete je umrlo, a nju je sud sada OSLOBODIO
Bila je u zatvoru 2 godine, Foto: Facebook printscreen

teško zanemarivanje deteta

MARINA SE NAPILA, PA JE MRTVA PIJANA LEGLA NA SVOJU BEBU I UGUŠILA JE! Dete je umrlo, a nju je sud sada OSLOBODIO

Marina Tilbi (26) bila je toliko pijana da joj je trebalo sat vremena da se probudi nakon što je njen sin Darian hitno odvezen u bolnicu

Objavljeno:

Majka koja je pritvorena zbog smrti sina starog četiri nedelje, kojeg je ugušila kada je pijana legla na njega, oslobođena je iz zatvora odlukom sudija Apelacionog suda.

Marina Tilbi (26) bila je toliko pijana da joj je trebalo sat vremena da se probudi nakon što je njen sin Darian hitno odvezen u bolnicu u pokušaju da mu spasi život.

26-godišnjakinja iz Aberaerona u Velsu bila je u zatvoru dve godine i četiri meseca, nakon što je priznala zanemarivanje deteta. Ali ona je oslobođena iz zatvora nakon što su sudije na Apelacionom sudu u Londonu kaznu smanjile na 16 meseci i ukinule je.

Marina je ubila sina
Marina je ubila sina foto: Facebook printscreen

Tilbi je povela Dariana sa sobom kad je 29. marta 2017 izašla na piće sa sestrom. Svedoci su videli kako Tilbi drži dete dok pleše, a snimci nadzornih kamera pokazali su kako ga drži iznad glave i baca u vazduh pre nego što ga je uhvatila.

Sestre su srele tri muškarca koja su boravila u parku karavana i na kraju večeri vratile su se u svoj karavan. Tilbi je nahranila Dariana pre nego što ga je spustila na bračni krevet, a zatim otišla da spava pored njega u ranim jutarnjim satima 30. marta.

Kad ju je njena sestra posle kraćeg vremena potražila, zatekla je Tilbi kako leži na Darianu, koji nije disao, a na nos mu je išla krv.

Uprkos naporima da je probudi, sesrta u tome nije uspela, dok je dete odvedeno u bolnicu u Bronglaisu, gde je kasnije proglašeno mrtvim.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.