"BILO KADA, BILO GDE, NA BILO KOM MESTU": Pao ozbiljan IZAZOV, Tramp rešio da ZABIBERI STVARI...
Džo Bajden i Donald Tramp, Foto: Profimedia

PREDSEDNIČKA TRKA

"BILO KADA, BILO GDE, NA BILO KOM MESTU": Pao ozbiljan IZAZOV, Tramp rešio da ZABIBERI STVARI...

Trampov poziv usledio je nekoliko sati nakon što je njegova poslednja rivalka Niki Hejli odustala od trke za republikanskog kandidata za Belu kuću

Objavljeno:

Bivši američki predsednik Donald Tramp izazvao je aktuelnog predsednika SAD Džozefa Bajdena na TV debatu, "bilo kad, bilo gde".

Najverovatniji republikanski kandidat za predsedničku nominaciju je dodao da poziva Bajdena, naizglednijeg rivala iz redova demokrata na izborima u novembru 2024. godine, na debatu, bilo kada, bilo gde, na bilo kom mestu, prenosi BBC.

Trampov poziv usledio je nekoliko sati nakon što je njegova poslednja rivalka Niki Hejli odustala od trke za republikanskog kandidata za Belu kuću.

Niki Hejli
Niki Hejli foto: AP

"Važno je, za dobro naše zemlje, da Džo Bajden i ja raspravljamo o pitanjima koja su od tolikog značaja za Ameriku i američki narod", napisao je Tramp na svojoj mreži "Truth Social".

Iz Bajdenovog izbornog štaba nisu rekli da li će on učestvovati u debati sa Trampom, ali su predložili da republikanski kandidat, "ako toliko očajnički želi da vidi predsednika Bajdena u udarnom terminu, ne mora da čeka" i da može da pogleda večerašnje predsednikovo obraćanje Kongresu o stanju nacije.

Donald Tramp
Donald Trampfoto: Profimedia

Tramp je bio žestoko kritikovan nakon što je odbio da učestvuje u TV debatama sa svojim republikanskim rivalima za nominaciju ove stranke za Belu kuću tokom ovog izbornog ciklusa, navodi BBC.

Džo Bajden
Džo Bajden foto: EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

Bajden i Tramp ostvarili su očekivane pobede na stranačkim izborima u super utorak i skoro je izvesno da će njih dvojica, kao i pre četiri godine, ponovo odmeriti snage u borbi za mesto u Beloj kući.

Bonus video:

03:16

AMERIKANCIMA 11. SEPTEMBAR I TRAMP MOGU DA SE DESE JEDNOM! Jovanović prognozirao: Ako isti trendovi ostanu, BAJDEN POBEDUĐE

(Espreso/ Agencije/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.