NAJVRELIJA POLITIČARKA POKAZALA ČIME TAČNO RASPOLAŽE: Od ovoga se PADA U NESVEST, nije realno koliko je DOBRA! FOTO
Sana Marin, Foto: EPA-EFE/JARNO KUUSINEN

VRELO IZDANJE

NAJVRELIJA POLITIČARKA POKAZALA ČIME TAČNO RASPOLAŽE: Od ovoga se PADA U NESVEST, nije realno koliko je DOBRA! FOTO

Bivša premijerka izgleda nikad bolje, a svaka fotografija je bolja od prethodne

Objavljeno:

Nakon što je odlučila da funkciju premijerke Finske ostavi iza sebe, čini se da Sana Marin živi svoj život punim plućima, a tome mogu da svedoče i fotografije koje objavljuje na svom Instagram nalogu.

Bivša premijerka izgleda nikad bolje, a svaka fotografija je bolja od prethodne.

Fotografija koja je svima zapala za oko je snimljena na ovogodišnjoj Ema Gali, a Sana izgleda božanstveno.

Bivša premijerka se odlučila za smelu kombinaciju, pa je tako u javnosti viđena u nikad izazovnijem, ali i damskom izdanju.

Njeni odlasci na žurke dok je vršila funkciju premijera su odjeknule svetom kao bomba, a osude koje je dobila zbog takvih poteza su ostavile traga na mladoj političarki.

Tom prilikom je procurio i video snimak iz jednog noćnog kluba na kojem ona pleše u četiri sata ujutru, a spekulisalo se da je bilo navodno i pod dejstvom narkotika.

Sana je totalno okrenula svoj život, a tome svedoče i fotografije koje je objavila kada je bila u Parizu, a na kojima zaista izgleda spektakularno.

Sana Marin je rođena 16. novembra 1985. godine u Helsinkiju. Živela je u Espou i Pirkali pre nego što se preselila u Tampere.

Njeni roditelji su se rastali kada je bila veoma mala; porodica se suočila sa finansijskim problemima, a otac se borio sa alkoholizmom. Nakon što su se njeni roditelji rastali, odgajale su je majka i njena partnerka.

1 / 5 Foto: Vesa Moilanen / imago stock&people / Profimedia

10. decembra 2019. postala je predsednica Vlade Finske, ujedno najmlađi premijer Finske u istoriji. Marin je takođe treća žena na toj funkciji, posle Aneli Jetenmeki i Mari Kivinijemi, koje su obe bile članice Partije centra.

U januaru 2018. godine rodila je ćerku Emu, a njen bivši suprug se zove Markus Rejkenen. Supružnici su podneli dokumente za razvod maja 2023, posle 3 godine braka i 19 godina zajedničkog života.

Bonus video:

00:36

POZNATI MODNI DIZAJNER PRESUDIO: Ove popularne pevačice su KRALJICE STILA u Srbiji (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/ T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.