ŽENE POLUDELE ZA DESNOM RUKOM KRALJA ČARLSA, A SADA... Apolon UNIŠTIO dame svojim POTEZOM, ne mogu da DOĐU SEBI
Foto: Emmanuel Dunand / AFP / Profimedia

NESTAO!

ŽENE POLUDELE ZA DESNOM RUKOM KRALJA ČARLSA, A SADA... Apolon UNIŠTIO dame svojim POTEZOM, ne mogu da DOĐU SEBI

Telohranitelj kralja Čarlsa je ranije radio za kraljicu, pa postao Čarlsova desna ruka

Objavljeno:

Kralj Čarls III se nedavno vratio u London kako bi nastavio sa svojim kraljevskim obavezama i tom prilikom je održana redovna nedeljna audijencija kod premijera Rišija Sunaka, piše Glossy.

Džonatan Tompson, koji je privukao veliku pažnju na krunisanju kralja Čarlsa, sada je doneo odluku koja je razočala mnoge žene koje su uzdisale kada god bi se on pojavio pre okom kamere.

Ko je Džonatan Tompson?

Major Džonatan Tompson – kojeg njegovi prijatelji nazivaju „Džoni“ – služi u 5. bataljonu kraljevskog puka Škotske, a godinama je radio sa kraljevskom porodicom. Kada je Čarls nasledio svoju pokojnu majku na mestu monarha, Džonatana su često viđali pored princa i brzo je privukao pažnju javnosti.

Major Džonatan je postao senzacija na društvenim mrežama, a mnogi su komentarisali njegov dobar izgled i tradicionalnu uniformu.

Džonatan je primećen kako prati bivšu premijerku Liz Trus da se sastane sa kraljem u Bakingemskoj palati u septembra 2022. Služio je u britanskoj vojsci od 2006. godine, pre nego što je diplomirao na Univerzitetu Aberistvit gde je studirao ekonomiju, međunarodnu politiku i obaveštajne studije.

Koja je Džonatanova nova uloga?

U oktobru 2023, Džonatan je unapređen u pomoćnika kralja, koji je tu da mu pomaže u organizovanju kraljevih privatnih poslova. Ono što su svi primetili jeste to da u kralja više niko nije gledao od kako se Džonatan pojavio na fotografijama.

Ono što je sada sve iznenadilo, od kada je kralj obelodanio da boluje od raka, Džonatana više nigde nema. Britanski mediji su istraživali šta se desilo sa njim, a zvanična verzija priče kaže da je potpukovnik "odlučio da se povuče s mesta na kojem je previše privlačio pažnju javnosti".

Ako je verovati onom što se plasira u medijima, nije mu prijala tolika pažnja, pa je odlučio da se povuče na neko vreme.

Bonus video:

02:14

ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

(Espreso/ Glossy/ Ilić Milica/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.