"MUŠKARAC JE MUŠKARAC": Sveštenik ZGORZIO VERNIKE širom sveta, žene ZANEMELE zbog njegovih REČI... sramota! (VIDEO)
Sveštenik, Foto: Alexander Matvienko / Panthermedia / Profimedia

ma da li je moguće?

"MUŠKARAC JE MUŠKARAC": Sveštenik ZGORZIO VERNIKE širom sveta, žene ZANEMELE zbog njegovih REČI... sramota! (VIDEO)

Bobi Lenard, u klipu koji je nedavno postao viralan, sa svojom pastvom priča o tome koliko ženskog sveta nosi šortseve pre nego haljine ili pantalone

Objavljeno:

Sveštenik iz Severne Karoline ocrnjen je zbog svojih stavova koje je izrekao na propovedi. Žene, devojke koje nose šortseve zaslužuju da budu silovane, smatra on, navodeći da bi oslobodio silovatelja jer "muškarac je muškarac", navodi Njujork post.

Bobi Lenard, u klipu koji je nedavno postao viralan, sa svojom pastvom priča o tome koliko ženskog sveta nosi šortseve pre nego haljine ili pantalone.

"Ima više žena u šortsevima nego žena u haljinama i pantalonama zajedno. Govorio sam, a nisam rekao već dugo, jeste spremni, kažem, ako se tako oblačite i budete silovani, a ja sam u poroti, njega bih oslobodio. Ne sviđa vam se? Ali sam u pravu. U pravu sam, jer je muškarac muškarac", rekao je Bobi Lenard.

Video je pregledan nekoliko miliona puta, sveštenik je s razlogom ocrnjen, a mnogi su na društvenim mrežama njegove reči nazvali opasnim, odvratnim i sramotnim.

Džuli Rojs, novinarka, podelila je poruku ovog pastora da bi podigla svest ljudi.

"Da, muškarac je muškarac, a ne životinja. I on odgovara za kontrolu nad sobom. Bobi Lenard mora da podnese ostavku. Ne mogu da verujem da bilo koji sveštenik može ovako nešto da pomisli, kamoli da to kaže naglas pred svojom pastvom.

U sredu uveče je pred njegovom crkvom, na tabli na kojoj se najavljuju događaji, objavljeno izvinjenje.

"Žao mi je zbog bola koji sam naneo, pogrešio sam".

Bonus video:

04:45

AKO SE SILOVANJE NE PRIJAVI NAKON 72 ČASA SUĐENJE JE ĐAVOLSKI TEŽAK POSAO! Advokat: Postoji način da se olakša žrtvama, evo i koji

(Espreso/ Telegraf/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.