OVO JE MARA (17) KOJU JE DEČKO IZBO NASRED ULICE: Kamere snimile KRVAVI NAPAD, nakon što joj je ZARIO NOŽ U LEĐA...
Mara, Foto: Printscreen/ Društvene mreže

HOROR

OVO JE MARA (17) KOJU JE DEČKO IZBO NASRED ULICE: Kamere snimile KRVAVI NAPAD, nakon što joj je ZARIO NOŽ U LEĐA...

Jeziv napad odigrao se u prepodnevnim satima kod prometnog parka, naočigled brojnih svedoka

Objavljeno:

Sigurnosne kamere lokala u Severinu, gradu u Rumuniji, snimile su u petak trenutak kada je Maru (17) izbo njen dečko Robert (16), sa kojim je do samo minut pre toga mirno razgovarala na klupi. Sumnja se da je tinejdžer, sa kojim je bila u vezi, pokušao da je ubije jer je želela da raskine sa njim.

Jeziv napad odigrao se u prepodnevnim satima kod prometnog parka, naočigled brojnih svedoka. Veruje se da je Robert, sa kojim je Mara išla u isti razred, ukrao očev lovački nož i spakovao ga u ranac. Pobegao je posle 3. časa i nagovorio je Maru da dođe da se vidi sa njim. Devojčica je oko 11 sati došla u pratnji drugarice, sa kojom se potom pozdravila i krenula da šeta sa Robertom. Seli su na klupu i pričali. Kamere su snimile kako Mara ustaje i kreće, a Robert je u sledećem trenutku izvadio nož i krenuo ka njoj sa leđa.

Trčao za njom, nastavio da je ubada

Prema rečima očevidaca, zadao joj je najmanje dva uboda sa leđa, ali verovatno zbog debele jakne, nož nije uspeo da zarije. Devojčica je u panici krenula da beži, a Robert je nastavio da juri za njom i da je ubada.

U pomoć joj je priskočio bračni par koji je prolazio tuda. Svu krvavu gurnuli su je u taksi koji je prolazio ulicom i naredili taksisti da je vozi u bolnicu.

Tinejdžerka koja je izbodena u Rumuniji
Tinejdžerka koja je izbodena u Rumuniji foto: Printscreen/ Društvene mreže

Počeo sebe da ubada, izgubi svest

Tada je Robert počeo sebi nožem da nanosi povrede. Očevici su ispričali da je počeo da se ubada kod pešačkog prelaza a potom je prepešačio nekih 50 metara i izgubio svest.

Policija je na licu mesta pronašla nož kojim je izvršen zločin, a Robert je prevezen u bolnicu i nakon operacije nalazi se u teškom stanju.

Vozač taksija je u tužilaštvu ispričao da nije ni shvatio šta se događa. Kako prenose rumunski mediji, njega je zaustavio par na ulici i ubacili su devojčicu u automobil, urlajući da je vozi u Urgentni. Tek tokom vožnje je saznao da je devojčica izbodena.

- Dala mi je broj svog oca i rekla mi da ga nazovem, što sam i uradio. Bio mi je ispao telefon. Mislio sam da će mi umreti u kolima, stalno sam je pitao kako je - ispričao je vozač.

Izjavu u tužilaštvu navodno je dao i bračni par koji je spasao devojčicu.

Marijana Gabi Dumitrašku, direktorka škole koju dvoje tinejdžera pohađaju, kaže da je u potpunom šoku zbog svega što se dogodilo.

- U pitanju su posebni učenici. Ona je državni prvak u brojnim disciplinama, on je takođe pobeđivao na brojnim takmičenjima - tvrdi direktorka.

Bonus video:

01:10

KO SU PROFLAJERI I DA LI MOGU SPREČITI UBISTVO?

(Espreso/ Telegraf/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.