VERNICI OSTALI ZGROŽENI KADA SU VIDELI ŠTA RADI OVAJ SVEŠTENIK! Uzeo je SEKIRU, a onda KRENUO DA RAZBIJA... (VIDEO)
Sveštenik, Foto: Printscreen/Twitter/@eduinfotech101

ludilo

VERNICI OSTALI ZGROŽENI KADA SU VIDELI ŠTA RADI OVAJ SVEŠTENIK! Uzeo je SEKIRU, a onda KRENUO DA RAZBIJA... (VIDEO)

Razbio je kip koji simbolizuje Gospu od Guadalupe

Objavljeno:

Društvenim mrežama proširila se snimak koja prikazuje protestantskog sveštenika kako sekirom uništava kip Gospe. Sveštenik Kevin T. Vajn držao je službi u crkvi u Meksiko Sitiju kada je najednom zgrabio sekiru i naočigled svih pokrenuo bizarni pir.

Razbio je kip koji simbolizuje Gospu od Guadalupe. Čin sveštenika izazvao je šok i zgražanje među vernicima, pogotovo onima koji su ga gledali kako razbija. Snimak njegovog razbijanja kipa postala je viralna, s preko milion pregleda na Tviteru.

Vernici ostali zgroženi

O svemu se oglasio i sveštenik nadbiskupije Meksika Hugo Valdemar, koji je rekao kako smatra da je sveštenik Vajn "bio vođen Sotonom".

"Videti kako pastir uništava sliku Device, zaključuje se da ga pokreće Sotona. On deluje kao instrument vlastite mržnje", rekao je Valdemar. Meksička platforma Actívate pokrenula je kampanju na svojoj web-stranici.

"Devica od Guadalupe je simbol duboko ukorijenjen u katoličkoj veri, a skrnavljenje ove slike nije samo uvreda veri, već i vrednostima međusobnog poštovanja koje svi moramo braniti", poručili su.

Bonus video:

02:18

KOJI JE VEĆI PRAZNIK - BOŽIĆ ILI VASKRS? Sveštenik SPC Igor Bates otklonio sve dileme: Pravoslavnim vernicima je OVAJ DAN POSEBAN

(Espreso/Index/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.