EVO KAKO TEČE OPORAVAK KEJT MIDLTON NAKON MISTERIOZNE OPERACIJE: Oglasili se BLISKI PRIJATELJI i otkrili OVO!
Kejt Midlton, Foto: EPA-EFE/AARON CHOWN / POOL

teška nedelja za kraljevsku porodicu

EVO KAKO TEČE OPORAVAK KEJT MIDLTON NAKON MISTERIOZNE OPERACIJE: Oglasili se BLISKI PRIJATELJI i otkrili OVO!

Bila je ovo nedelja u kojoj britanska kraljevska porodica nije baš mirno spavala

Objavljeno:

Bila je ovo nedelja u kojoj britanska kraljevska porodica nije baš mirno spavala, a Bakingemska palata u ponedeljak je objavila da je kralju Čarlsu dijagnostifikovan rak. Princeza od Velsa Kejt Midlton takođe je imala problema sa zdravljem pa je pre više od tri nedelje bila podvrgnuta "uspešnoj" planiranoj operaciji abdomena, a sada se oporavlja.

Kao jasan znak svog oporavka, sa suprugom, princem Vilijamom i njihovo troje dece juče ujutro otišla je na odmor između dva školska polugodišta na imanje Sandringam u Norfolku, gde se i kralj oporavlja. "Ketrin se dobro oporavlja. Veselila se promeni okoline pa će moći da se opusti u Norfolku dok se deca zabavljaju s Vilijamom", rekao je prijatelj vojvotkinje za Daily Mail

42-godišnja princeza pre 12 dana otpuštena je iz londonske klinike, gde je provela gotovo dve nedelje. U jedinom saopštenju Kensingtonske palate o njenom zdravlju, portparol rekao da je "na temelju trenutnih doktorskih saveta, malo verovatno da će se vratiti javnim dužnostima pre Uskrsa".

Navodno nije reč o raku

Portparol nije izneo pojedinosti o prirodi njene operacije, ali su izvori izvestili da nije reč o raku. Otkako je izašla iz bolnice, Kejt Midlton je bila u porodičnom domu sa četiri spavaće sobe u Vindzor Home Parku.

Zanimljivo je da princ Hari nije bio pozvan u Sandringam i morao je da se zadovolji 45-minutnim sastankom sa svojim ocem i maćehom, kraljicom Kamilom u sredu, dok je Kejtina porodica mogla da vidi kralja u Sandringamu. Kralj je započeo svoj "raspored redovnih tretmana" u utorak, a iz palate nisu izneli detalje o kojoj vrsti raka se tačno radi.

Kejt Midlton i njena porodica boraviće u Anmer Halu, svojoj kući sa deset spavaćih soba na imanju Sandringam. Na dobrotvornoj akciji održanoj ranije u sredu Vilijam je zahvalio javnosti na "ljubaznim porukama podrške". "Svima nam to jako puno znači", poručio je okupljenim gostima.

Bonus video:

02:14

ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

(Espreso/ Naj žena, Olja Jelić/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.