BEZ OVE ŽENE BI SE KEJT RASULA NA KOMADE: Nataša iz SENKE VUČE KONCE, njena LEPOTA prevazilazi i PRINCEZINU (FOTO)
Kejt Midlton, Foto: Profimedia

da li ste znali za nju?

BEZ OVE ŽENE BI SE KEJT RASULA NA KOMADE: Nataša iz SENKE VUČE KONCE, njena LEPOTA prevazilazi i PRINCEZINU (FOTO)

Pomagala joj je u presudnim momentima i ta saradnja kao i prijateljstvo traju

Objavljeno: 13:11h

Nataša Arčer jedna je od retkih osoba koja je imala pristup Kejt Midlton dok je princeza od Velsa boravila u privatnpoj londonskoj bolnici, nakon operacije abdomena. Lična asistentkinja je godinama uz suprugu princa Vilijama. Pomagala joj je u presudnim momentima i ta saradnja kao i prijateljstvo traju.

Kejt Midlton boravila je 14 dana u bolnici, oporavlja se u domu u Vindzoru.

Majka dvoje dece Nataša Arčer koja je u braku sa fotografom Krisom Džeksonom, bila je uz princezu od Velsa tokom njenih najvećih životnih događaja u prošloj deceniji, od rođenja dece do turneja po inostranstvu.

Uspela je da se drži daleko od svetla reflektora, a njena podrša Kejt Midlton je nepokoljebljiva. Za kraljevsku porodicu počela je da radi 2007. nakon što je diplomirala studije španskog jezika na King's College u Londonu. Pohađala je privatni internat Uppingham School gde je stekla visoko znanje engleskog, španjskog i italijanskog jezika i umetnosti. Živi u Barnsu u Londonu, a najpre je bila asistentkinja princu Vilijamu i princu Hariju. Pre 10 godina postala je stilistkinja Kejt Midlton i osmislila je njena modna izdanja za turneju po Australiji. Kraljica Elizabeta II zahtevala je da princeza izgleda više "kraljevski" što je Nataša sprovela u delo, Kejt to nikada nije zaboravila. Bio je to potez presudan za reputaciju Vilijamove supruge.

Kejt Midlton
Kejt Midltonfoto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Natašina glavna uloga je da bude asistentkinja, ali poslednjih nekoliko meseci pomagala je Kejt kao savetnica za stil. Nataša i Kejt se jako dobro slažu. Uvek je podržavala i savetovala prinezu koja voli Natašin stil", pričalo se ranije.

Nataša je bila zadužena i da promeni stil odevanja princa Vilijama, nakon što se komentarisalo da se on oblači kao agent za nekretnine. Odabrala je za njega odela Gieves & Hawkes, ali nikada kapute sa duplim kopčanjem, koje nosi Čarls III. Zaslužna je što je princ od Velsa posle niza godina prestao da nosi bele patike.

Kejt Midlton i Princ Vilijam
Kejt Midlton i Princ Vilijam foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kako je Kejt uz nju menjala stil

Nataša Arčer ohrabrila je Kejt da eksperimentiše sa stilom, bila je zadužean za njene stajlinge tokom posete Kanadi 2016. i čuvenu Preen koktel haljinu. Arčer koju zovu Taš birala je za princezu i haljine preko internet, nabavljala i po stotine modela ne bi li se našao onaj pravi, pisao je Vanity Fair.

"Nagovorila je Kejt da više rizikuje", poručio je izbor.

Kejt je 2019. bila hvaljena zbog stila prikazanog u Pakistanu, njeno tajno modno oružje bili su upravo Natašini saveti. Upoznala ju je pakistanskim dizajnerkom Maheen Khan čije je kreacije pre toga našla u Londonu. Kreatorka je kasnije osmislila modele za britanski dvor.

1 / 10 Foto: EPA/ROLF VENNENBERND

Pomenuta dizajenrka koju zovu Koko Šanel na Istoku, bila je kreator tri modna izdanja omiljene princeze, dok je trajala službena poseta. "Jako me oduševila njena venčanica: bila je jednostavna i lepa. Ima dugačak vrat poput labuda, poput balerine. Dakle, kada su me zamolili da napravim odeću po meri, instinktivno sam napravila dekolte nalik onom na njenoj venčanici", rekla je i istakla da je imala slobodu u kreiranju.

Čuvena haljina ispred Lindo Wing

Nataša je toliko pouzdan član osoblja da je bila jedna od nekoliko odabranih ljudi koji su posetili princezu nakon porođaja u Lindo Wing u Londonu.

Viđena je 2013. kako ulazi u bolnicu ne bi li predala plavu haljinu Jenny Peckham u kojoj se Kejt pojavila kasnije ispred porodilišta sa Džordžem u naručju. Zanimljvo je da su se obe porodile 2018. Te godine rođen je princ Luj.

Natašin suprug takođe radi za dvor kao fotograf pa prati istaknute članove na putovanjima. sa druge strane, njegovo i Natašino venčanje fotografisao je Met Porteous, na predlog princeze i princa od Velsa.

Pre pet godina Nataša je postala članica Kraljevskog Viktorijinog reda, piše Daily mail.

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

(Espreso/ Zena.blic/ Jelena Milenković/ Prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.