OTKRIVENO KAKO SE VILIJAM ZAISTA PONAŠA PREMA KEJT: Ove detalje NIKO NIJE ZNAO DO SAD,prava ISTINA IZAŠLA NA VIDELO
Kejt Midlton i princ Vilijam, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

GORUĆA TEMA

OTKRIVENO KAKO SE VILIJAM ZAISTA PONAŠA PREMA KEJT: Ove detalje NIKO NIJE ZNAO DO SAD,prava ISTINA IZAŠLA NA VIDELO

Najavljuje se da će Kejt bit van očiju javnosti do Uskrsa ili malo duže nakon toga.

Objavljeno:

Kejt Midlton provela je juče dan sa decom, posle dve nedelje razdvojenosti, koliko je bila na bolničkom lečenju nakon operacije abdomena (16. januar). Princeza od Velsa oporavlja se u svom domu u Vindzoru.

Njena majka Kerol Midlton slavi sutra 69. rođendan i za sada se ne zna da li će u sredu posetiti ćerku, tim povodom.

Najavljuje se da će Kejt bit van očiju javnosti do Uskrsa ili malo duže nakon toga. Uslediće pauza od službenih obaveza, najavljeno je da će određene dužnosti obavljati i za vreme oporavka, kao i da će njen suprug Vilijam odložiti određene angažmane ne bi li brinuo o njoj i njihovoj deci.

Princ od Velsa je poslednjih 14 dana bio izložen i negativnim kritikama. Bivši batler kraljevske porodice otkriva sada nove detalje o njemu.

Bivši kraljevski batler Grant Harold rekao je da je odsustvo Kejt Midlton napravilo prazninu u porodičnom domu pa je dodao da je Vilijam sigurno sav srećan dočekao dan kada se njegova supruga vratila u Vindzor.

1 / 6 Foto: HENRY NICHOLLS / AFP / Profimedia

Kako se princ od Velsa zaista ponaša prema supruzi kada javnost ne gleda? "On je vrlo brižan, pun ljubavi i to sam često primetio kad sam nekada provodio vreme s njima. Ne sumnjam da se to promenilo. Vilijam će se pobrinuti da Kejt bude zbrinuta i da se brzo oporavi", rekao je za New York Post.

Princ Vilijam posećivao je suprugu svakog dana dok je boravila u bolnici, juče je sa njom napustio kliniku na privatnom izlazu, dok je kralj Čarls tri dana nakon operacije prostate, izašao ispred bolnice i pozdravio okupljene.

Kraljica Kamila sledila je Vilijamov primer pa je obilazila muža svakog dana, u nedelju i dva puta u razmaku od četiri sata. Bila je i juče sa njim kada je napuštao bolnicu.

Kralj Čarls nakon izlaska iz bolnice
Kralj Čarls nakon izlaska iz bolnicefoto: Tayfun Salci / Zuma Press / Profimedia

Posvećenost Vilijaam većina hvali iako neki smatraju da se PR služba nepristojno trudi da ga predstavi kao posvećenog oca i muža.

Bakingemska palata i Kensigtonska palata objavile su 16. januara, sa razmakom od 90 minuta, vesti o operacijama princeze od Velsa i britanskog kralja, koji su istog dana napustili privatnu bolnicu u Londonu.

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

(Espreso/ Zena.blic/ Jelena Milenković/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.