PRVA IZJAVA KRALJA ČARLSA OD KAKO MU JE DIJAGNOSTIKOVAN RAK: "Mogu samo da kažem koliko mi je žao što..."
Kralj Čarls, Foto: Profimedia

OGLASIO SE

PRVA IZJAVA KRALJA ČARLSA OD KAKO MU JE DIJAGNOSTIKOVAN RAK: "Mogu samo da kažem koliko mi je žao što..."

Tokom govora je rekao i da ga za Grenadu vežu posebne uspomene jer ju je posetio pre pet godina

Objavljeno:

Kralj Čarls (75) dao je svoju prvu javnu izjavu nakon što mu je pre nekoliko dana dijagnostikovan oblik raka. Obratio se javnosti povodom obeležavanja 50 godina nezavisnosti države Grenade, prenosi The Sun.

Kralj im je poslao "čestitke i tople i dobre želje". Tokom govora je rekao i da ga za Grenadu vežu posebne uspomene jer ju je posetio pre pet godina.

Kralj Čarls, Kralj Čarls III, Kraljica Kamila
foto: HENRY NICHOLLS / AFP / Profimedia

- Mogu samo da kažem koliko mi je žao što ne mogu lično da budem s vama kako bismo obeležili ovu važnu prekretnicu - rekao je.

Podsetimo, kralj Čarls započeo je s redovNIM tretmanima nakon dijagnoze. Odložiće će svoje javne angažmane, te se ne zna kada će se tačno vratiti svim svojim kraljevskim dužnostima.

Međutim, nastaviće s nedeljnim sastancima s premijerom. Ostatak njegovih dužnosti bi mogli da preuzmu princ Vilijam i kraljica Kamila. Kralj je prošle godine izvršio čak 516 javnih angažmana, uključujući 94 putovanja.

Bonus video: SKANDAL NA KRUNISANJU ČARLSA III! Heraldičar Grujić: Novi kralj je imao pametnija posla, OVO MU NIKAD NEĆE OPROSTITI

02:43

SKANDAL NA KRUNISANJU ČARLSA III! Heraldičar Grujić za Kurir TV: Novi kralj je imao pametnija posla, OVO MU NIKAD NEĆE OPROSTITI

(Espreso/Kurir/The Sun/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.